Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cafenea

Aix Arome Cafe

Cafenea Cafeneaua este locul în care vizitatorii simt coexistența cu oceanele. Structura uriașă în formă de ou așezată în mijlocul spațiului funcționează simultan ca casieră și aprovizionare cu cafea. Aspectul iconic al standului este inspirat de boabele de cafea cu aspect întunecat și plictisitor. Două deschideri mari din partea superioară a ambelor părți ale „fasolei mari” servesc ca o bună sursă de ventilație și de lumină naturală. Cafeneaua a oferit o masă lungă, precum o mulțime de caracatițe și bule. Candelabrele aparent agățate la întâmplare seamănă cu vederea peștilor de pe suprafața apei, ondulările strălucitoare absorb lumina soarelui confortabilă din cerul alb larg.

Denumirea proiectului : Aix Arome Cafe, Numele proiectanților : Ajax Law, Numele clientului : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Cafenea

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.