Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cocktail Bar

Gamsei

Cocktail Bar Când Gamsei s-a deschis în 2013, hiper-localismul a fost introdus într-un domeniu de practică care până atunci se limita în principal la scena alimentară. La Gamsei, ingredientele pentru cocktail-uri sunt fie hrănite sălbatic, fie cultivate de fermierii artezieni locali. Interiorul barului, este o continuare clară a acestei filozofii. La fel ca cocktail-urile, Buero Wagner a procurat local toate materialele și a lucrat în strânsă colaborare cu producătorii locali pentru a produce soluții la comandă. Gamsei este un concept complet integrat care transformă evenimentul de a bea un cocktail într-o experiență inedită.

Denumirea proiectului : Gamsei, Numele proiectanților : BUERO WAGNER, Numele clientului : Trink Tank.

Gamsei Cocktail Bar

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.