Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cinema

Wuhan Pixel Box Cinema

Cinema „Pixel” este elementul de bază al imaginilor, designerul explorează relația de mișcare și pixel pentru a deveni tema acestui design. „Pixel” este aplicat în diferite zone ale cinematografului. Sala mare a box office-ului găzduiește un plic extraordinar curbat format din peste 6000 de bucăți de panouri din oțel inoxidabil. Peretele afișajului caracteristic este decorat cu o cantitate uriașă de benzi pătrate care iese din perete, prezentând numele plin de farmec al cinematografiei. În interiorul acestui cinematograf, toată lumea s-ar bucura de atmosfera excelentă din lumea digitală generată de coeziunea tuturor elementelor „Pixel”.

Denumirea proiectului : Wuhan Pixel Box Cinema, Numele proiectanților : Ajax Law, Numele clientului : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Cinema

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.