Revista de proiectare
Revista de proiectare
Distribuirea Farmaciei

The Cutting Edge

Distribuirea Farmaciei Edge de tăiere este o farmacie de distribuție aferentă Spitalului General Daiichi din vecinul orașului Himeji, Japonia. În acest tip de farmacii, clientul nu are acces direct la produse ca în tipul de vânzare cu amănuntul; mai degrabă medicamentele sale vor fi preparate în farmacie de către un farmacist după prezentarea unei rețete medicale. Această clădire nouă a fost concepută pentru a promova imaginea spitalului prin introducerea unei imagini ascuțite de înaltă tehnologie în conformitate cu o tehnologie medicală avansată. Rezultă într-un spațiu alb minimalist, dar complet funcțional.

Denumirea proiectului : The Cutting Edge, Numele proiectanților : Tetsuya Matsumoto, Numele clientului : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Distribuirea Farmaciei

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.