Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lounge

BeantoBar

Lounge Un element important al acestui proiect a fost acela de a scoate în evidență materialele utilizate. Materialul principal folosit a fost cedrul roșu occidental, care este folosit și în primul lor magazin din Japonia. Ca mod de a arăta materialul, Riki Watanabe a stivuit un model de mozaic, îngrămădind piese una câte una ca un parchet, folosind esența materialelor de culori inegale. În ciuda folosirii acelorași materiale, prin tăierea lor, Riki Watanabe a fost capabil să modifice expresiile în funcție de unghiurile de vizualizare.

Inel

Wishing Well

Inel După ce a vizitat o grădină de trandafiri în visele ei, Tippy a venit peste un doritor înconjurat de trandafiri. Acolo, a privit în fântână și a văzut reflectarea stelelor nopții și și-a făcut o dorință. Stelele de noapte sunt reprezentate de diamante, iar rubinul simbolizează pasiunea ei cea mai adâncă, visele și speranțele pe care le-a făcut la fântâna doritoare. Acest design prezintă o tăietură personalizată de trandafir, gheară de rubin hexagon, din aur solid de 14K. Frunzele mici sunt sculptate pentru a arăta textura frunzelor naturale. Banda de inel sprijină partea superioară plată, și se curbe ușor spre interior. Mărimile inelelor trebuie calculate matematic.

Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant Proiectul este un restaurant convertit cu trei etaje în Nanjing, acoperă aproximativ 2.000 mp. În afară de catering și întâlniri, cultura ceaiului și cultura vinului sunt disponibile. Decorul leagă un sentiment viu și chinezesc de la tavan până la aspectul de piatră de pe podea. Plafonul este decorat cu paranteze și acoperișuri chinezești antice. Formează elementul principal al designului pe tavan. Materiale precum furnirul lemnului, oțelul inoxidabil auriu și pictura care semnifică o nouă senzație chineză sunt amestecate pentru a crea un spațiu nou pentru chinezi.

Casca Pentru Biciclete

Voronoi

Casca Pentru Biciclete Casca este inspirată de structura 3D Voronoi, care este distribuită pe scară largă în natură. Cu o combinație de tehnică parametrică și bionică, casca de biciclete are un sistem mecanic extern îmbunătățitor. Este diferit de structura tradițională de protecție a fulgilor, în sistemul său mecanic 3D biionic nestabilit. Când este lovită de o forță externă, această structură arată o stabilitate mai bună. La echilibrul ușurinței și siguranței, casca își propune să ofere oamenilor o cască de bicicletă de protecție personală mai confortabilă, mai la modă și mai sigură.

Masa Și Munca

Eatime Space

Masa Și Munca Toți oamenii au dreptul să fie legați de timp și memorie. Cuvântul Eatime sună ca timpul în chineză. Spațiul pentru mese oferă locuri pentru a încuraja oamenii să mănânce, să muncească și să își amintească în pace. Conceptul de timp interacționează îndeaproape cu atelierul, care a fost martor la schimbări în timp. Pe baza stilului atelierului, designul include structura industriei și mediul ca elemente de bază pentru construirea spațiului. Eatime aduce un omagiu celei mai pure forme de design, prin amestecarea subtilă a elementelor care se împrumută atât pentru decorarea brută, cât și pentru cea finită.

Arta Fotografică

Forgotten Paris

Arta Fotografică Parisul uitat sunt fotografii alb-negru ale subteranelor vechi ale capitalei franceze. Acest design este un repertoriu de locuri pe care puțini oameni le cunosc, deoarece sunt ilegale și dificil de accesat. Matthieu Bouvier explorează aceste locuri periculoase de zece ani pentru a descoperi acest trecut uitat.