Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iaht

Atlantico

Iaht Atlantico de 77 de metri este un iaht de agrement cu zone exterioare extinse și spații interioare largi, care le permite oaspeților să se bucure de vedere la mare și să fie în contact cu aceasta. Scopul designului a fost de a crea un iaht modern, cu o eleganță atemporală. Un accent deosebit a fost pus pe proporții pentru a menține profilul scăzut. Iahtul are șase punți cu facilități și servicii precum heliport, garaje pentru tender cu barca cu motor și jetski. Șase cabine de apartamente găzduiesc doisprezece oaspeți, în timp ce proprietarul are o punte cu lounge exterior și jacuzzi. Există o piscină exterioară și o piscină interioară de 7 metri. Iahtul are o propulsie hibridă.

Branding-Ul

Cut and Paste

Branding-Ul Acest set de instrumente de proiect, Cut and Paste: Preventing Visual Plagiat, abordează un subiect care poate afecta pe toată lumea din industria de design și totuși plagiatul vizual este un subiect care este rar discutat. Acest lucru s-ar putea datora ambiguității dintre preluarea referinței dintr-o imagine și copierea de pe aceasta. Prin urmare, ceea ce propune acest proiect este să conștientizeze zonele gri din jurul plagiatului vizual și să poziționeze acest lucru în fruntea conversațiilor despre creativitate.

Branding-Ul

Peace and Presence Wellbeing

Branding-Ul Peace and Presence Well-being Este o companie de terapie holistică cu sediul în Marea Britanie, care oferă servicii precum reflexoterapie, masaj holistic și reiki pentru a întineri corpul, mintea și spiritul. Limbajul vizual al mărcii P&PW se bazează pe această dorință de a invoca o stare liniștită, liniștitoare și relaxantă inspirată de amintirile nostalgice din copilărie ale naturii, în special din flora și fauna găsite pe malurile râurilor și peisajele împădurite. Paleta de culori se inspiră din caracteristicile apei georgiane, atât în starea lor originală, cât și în cea oxidată, valorificând din nou nostalgia vremurilor trecute.

Cartea

The Big Book of Bullshit

Cartea Publicația Big Book of Bullshit este o explorare grafică a adevărului, încrederii și minciunilor și este împărțită în 3 capitole juxtapuse vizual. Adevărul: un eseu ilustrat despre psihologia înșelăciunii. The Trust: o investigație vizuală asupra noțiunii de încredere și The Lies: O galerie ilustrată de prostii, toate derivate din confesiuni anonime de înșelăciune. Aspectul vizual al cărții se inspiră din „canonul Van de Graaf” al lui Jan Tschichold, folosit în designul cărții pentru a împărți o pagină în proporții plăcute.

Jucăria

Werkelkueche

Jucăria Werkelkueche este o stație de lucru cu activități de gen, care le permite copiilor să se cufunde în lumi de joc liber. Combină caracteristicile formale și estetice ale bucătăriilor și băncilor de lucru pentru copii. Prin urmare, Werkelkueche oferă diverse posibilități de a juca. Blatul curbat din placaj poate fi folosit ca chiuvetă, atelier sau pârtie de schi. Compartimentele laterale pot oferi spațiu de depozitare și ascuns sau coace rulouri crocante. Cu ajutorul instrumentelor colorate și interschimbabile, copiii își pot realiza ideile și pot imita lumea adulților într-un mod ludic.

Articole De Iluminat

Collection Crypto

Articole De Iluminat Crypto este o colecție de iluminat modulară, deoarece se poate extinde atât pe verticală, cât și pe orizontală, în funcție de modul în care sunt distribuite elementele individuale de sticlă care compun fiecare structură. Ideea care a inspirat designul provine din natură, amintind în special de stalactitele de gheață. Particularitatea articolelor Crypto constă în sticla lor suflată vibrantă, care permite luminii să se răspândească în mai multe direcții într-un mod foarte moale. Producția are loc printr-un proces complet manual și utilizatorul final este cel care decide cum va fi compusă instalația finală, de fiecare dată într-un mod diferit.