Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul Pentru Torturi

Miyabi Monaka

Ambalajul Pentru Torturi Acesta este un design de ambalare pentru tortul cu placă umplut cu gem de fasole. Pachetele sunt concepute cu motive tatami pentru a evoca o cameră japoneză. De asemenea, au venit cu un pachet de design cu mânecă în plus față de pachete. Acest lucru a făcut posibilă (1) să arate un șemineu tradițional, o caracteristică unică a unei camere de ceai și (2) să creeze camere de ceai în 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat și diverse alte dimensiuni. Spatele pachetelor sunt decorate cu alte modele decât motivul tatami, astfel încât acestea pot fi vândute separat.

Hotel

Shang Ju

Hotel Cu frumusețea naturii și frumusețea umanității, definiția orașului Hotel Resort, este clar că este diferită de hotelurile locale. În combinație cu cultura locală și obiceiurile de viață, adăugați eleganță și rimă în camerele de oaspeți și oferiți experiențe de viață diferite. Munca relaxată și riguroasă a vacanței, plină de eleganță, viață curată și moale. Rădește starea de spirit care ascunde mintea și lasă oaspeții să meargă în liniștea orașului.

Pensiunea De Design Interior

The MeetNi

Pensiunea De Design Interior În ceea ce privește elementele de design, acesta nu este destinat să fie complicat sau minimalist. Este o culoare chineză simplă ca bază, dar folosește vopsea texturată pentru a lăsa spațiul liber, ceea ce formează concepția artistică orientală în conformitate cu estetica modernă. Mobilierul de origine umană modernă și decorațiunile tradiționale cu povești istorice par dialoguri antice și moderne care curg în spațiu, cu un farmec vechi pe îndelete.

Designul Interior Al Hotelului

New Beacon

Designul Interior Al Hotelului Spațiul este un container. Proiectantul infuzează elemente de emoție și spațiu în ea. Combinând cu caracteristicile spațiului Noumenon, Proiectantul completează deducerea de la emoție la secvență prin amenajarea traseului spațial, apoi formează o poveste completă. Emoția umană este în mod natural precipitată și sublimată prin experiență. Utilizează tehnici moderne pentru a metafora cultura orașului antic și arată înțelepciunea estetică de mii de ani. Designul, ca spectator, spune încet cum un oraș hrănește viața umană contemporană cu contextul său.

Clinica

Chibanewtown Ladies

Clinica Un element important al acestui design a fost acela că oamenii care vin la spital vor fi relaxați. Ca o caracteristică a spațiului, Pe lângă sala de îngrijire medicală, este amenajat un ghișeu precum bucătăria insulă, astfel încât să poată face lapte pentru bebeluși în sala de așteptare. Zona pentru copii, care se află în centrul spațiului, este un simbol al spațiului și pot urmări copiii de oriunde. Canapea așezată pe perete are o înălțime care ușurează o femeie însărcinată să se așeze, unghiul din spate. este reglat și duritatea pernei este reglată pentru a nu fi prea moale.

Restaurant

Jiao Tang

Restaurant Proiectul este un restaurant cu hotpot, situat în Chengdu, China. Inspirația designului provine din coexistența armonioasă dintre om și natură pe Neptun. Restaurantul este organizat cu șapte teme de design pentru a ilustra povești despre Neptun. Conceptele de film și televiziune, artă, știință și tehnologie, designul original decorativ al mobilierului, lămpilor, tacamurilor etc. oferă vizitatorilor experiență dramatică. Colocarea materialelor și contrastul culorilor creează atmosferă spațială. Arta instalării mecanice este aplicată pentru a spori interacțiunea spațială și experiența consumatorilor.