Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cuierul

Linap

Cuierul Acest cuier elegant oferă soluții la unele dintre cele mai mari probleme - dificultatea de a introduce hainele cu guler îngust, dificultatea de a agăța lenjeria intimă și durabilitate. Inspirația pentru design a venit din agrafa, care este continuă și durabilă, iar modelarea finală și alegerea materialului s-a datorat soluțiilor la aceste probleme. Rezultatul este un produs grozav care facilitează viața de zi cu zi a utilizatorului final și, de asemenea, un accesoriu frumos al unui magazin de tip boutique.

Rezidential

House of Tubes

Rezidential Proiectul este fuziunea a două clădiri, una abandonată din anii 70 cu clădirea din epoca actuală iar elementul care a fost conceput pentru a le uni este piscina. Este un proiect care are două utilizări principale, prima ca reședință pentru o familie de 5 membri, a doua ca muzeu de artă, cu suprafețe largi și ziduri înalte pentru a primi peste 300 de persoane. Designul copiază forma din spate a muntelui, muntele iconic al orașului. Doar 3 finisaje cu tonuri deschise sunt folosite in proiect pentru a face spatiile sa straluceasca prin lumina naturala care se proiecteaza pe pereti, pardoseli si tavane.

Masuta De Cafea

Sankao

Masuta De Cafea Masuta de cafea Sankao, „trei fete” in japoneza, este o piesa de mobilier eleganta menita sa devina un personaj important al oricarui spatiu modern de living. Sankao se bazează pe un concept evolutiv, care crește și se dezvoltă ca ființă vie. Alegerea materialului ar putea fi doar lemn masiv din plantații durabile. Masa de cafea Sankao combină în mod egal cea mai înaltă tehnologie de fabricație cu măiestria tradițională, făcând fiecare piesă unică. Sankao este disponibil în diferite tipuri de lemn masiv, cum ar fi Iroko, stejar sau frasin.

Căștile Tws

PaMu Nano

Căștile Tws PaMu Nano dezvoltă căști „invizibile în ureche”, adaptate pentru utilizatorii tineri și potrivite pentru mai multe scenarii. Designul se bazează pe optimizarea datelor urechii a peste 5.000 de utilizatori și, în sfârșit, asigură că majoritatea urechilor vor fi confortabile atunci când le poartă, chiar și atunci când stai întins pe o parte. Suprafața carcasei de încărcare folosește o cârpă elastică specială pentru a ascunde indicatorul luminos prin tehnologia de ambalare integrată. Aspirația magnetică ajută la operarea ușoară. BT5.0 simplifică operarea în timp ce menține o conexiune rapidă și stabilă, iar codecul aptX asigură o calitate superioară a sunetului. IPX6 Rezistenta la apa.

Căștile Tws

PaMu Quiet ANC

Căștile Tws PaMu Quiet ANC este un set de căști fără fir adevărate cu anulare activă a zgomotului, care ar putea rezolva în mod eficient problemele de zgomot existente. Alimentat de un bluetooth emblematic Qualcomm dual și un chipset digital independent de anulare a zgomotului activ, atenuarea totală a PaMu Quiet ANC poate ajunge la 40 dB, ceea ce ar putea reduce eficient daunele cauzate de zgomote. Utilizatorii pot comuta între funcția de trecere și anularea activă a zgomotului în funcție de diferite scenarii, fie în viața de zi cu zi, fie în ocazii de afaceri.

Unitatea De Iluminat

Khepri

Unitatea De Iluminat Khepri este o lampă de podea și, de asemenea, un pandantiv care este conceput pe baza egiptenilor antici Khepri, zeul scarab al răsăritului soarelui dimineții și al renașterii. Doar atingeți Khepri și lumina se va aprinde. De la întuneric la lumină, așa cum au crezut întotdeauna egiptenii antici. Dezvoltat din evoluția formei scarabeului egiptean, Khepri este echipat cu un LED reglabil care este reglat de un comutator cu senzor tactil care oferă trei setări de luminozitate reglabilă printr-o atingere.