Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instalarea Tematică

Dancing Cubes

Instalarea Tematică Acest design interacționează cu subiectul afișat de module. Acest suport tematic este proiectat cu un mecanism auto-extins pentru a conecta șase sau mai mulți cuburi la o unitate ridicată în trei direcții perpendiculare. Configurația de formă gratuită cu crestături face ca conexiunea să fie similară cu persoanele care dansează între ele. Dispunerea unor mici găuri creează o structură de cazare pentru subiect cu piese liniare.

Lumina De Masă

Moon

Lumina De Masă Această lumină joacă un rol activ pentru a însoți oamenii într-un spațiu de lucru de dimineață până seara. Acesta a fost proiectat ținând cont de oamenii de lucru. Firul poate fi conectat la un computer laptop sau la o bancă de alimentare. Forma lunii era formată din trei sferturi de cerc, ca o icoană în creștere dintr-o imagine de teren realizată din cadru inoxidabil. Schema de suprafață a lunii amintește ghidul de aterizare într-un proiect spațial. Cadrul arată ca o sculptură în lumina zilei și un dispozitiv de lumină care mângâie încordarea muncii noaptea.

Lumina

Louvre

Lumina Lumina Luvru este o lampă de masă interactivă inspirată de lumina soarelui greacă de vară, care trece cu ușurință de la obloanele închise prin Louvres. Este format din 20 de inele, 6 din plută și 14 din Plexiglas, care schimbă ordinea într-un mod ludic, astfel încât să transforme difuzia, volumul și estetica finală a luminii în funcție de preferințele și nevoile utilizatorilor. Lumina trece prin material și provoacă difuzie, astfel încât nu există umbre pe sine nici pe suprafețele din jurul său. Inelele cu diferite înălțimi oferă posibilitatea de combinații interminabile, personalizare sigură și control total al luminii.

Designul Articolelor De Îmbrăcăminte

Sidharth kumar

Designul Articolelor De Îmbrăcăminte NS GAIA este o etichetă contemporană de îmbrăcăminte pentru femei, originară din New Delhi, bogată în design unic și tehnici de țesături. Marca este un mare susținător al producției minte și a tuturor lucrurilor pe bicicletă și reciclare. Importanța acestui factor se reflectă în pilonii de denumire, „N” și „S” din NS GAIA reprezentând Natura și Durabilitatea. Abordarea NS GAIA este „mai puțin este mai mult”. Eticheta joacă un rol activ în mișcarea lentă a modei, asigurând impactul asupra mediului.

Arhitectura Cu Utilizare Mixtă

Shan Shui Plaza

Arhitectura Cu Utilizare Mixtă Situat în orașul istoric Xi'an, între centrul de afaceri și râul TaoHuaTan, proiectul urmărește nu numai să lege legătura dintre trecut și prezent, ci și urban și natură. Inspirat din povestea chineză de primăvară a floarei Peach, proiectul oferă un loc de muncă și de lucru paradisiac, oferind o relație strânsă cu natura. În cultura chineză, filozofia apei de munte (Shan Shui) deține o semnificație esențială a relației dintre om și natură, astfel, profitând de peisajul apos al sitului, proiectul oferă spații care reflectă filozofia Shan Shui din oraș.

Identitatea Corporativă

film festival

Identitatea Corporativă „Cinema, ahoy” a fost sloganul pentru a doua ediție a Festivalului European de Film de la Cuba. Face parte dintr-un concept de design axat pe călătorie ca mod de conectare a culturilor. Designul evocă călătoria unei nave de croazieră care călătorește din Europa spre Havana încărcate cu filme. Proiectarea invitațiilor și a biletelor pentru festival s-a inspirat din pașapoarte și pasapoarte folosite de călătorii din întreaga lume. Ideea de a călători prin filme încurajează publicul să fie receptiv și curios cu privire la schimburile culturale.