Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Instalației De Artă

Kasane no Irome - Piling up Colors

Proiectarea Instalației De Artă Un design de instalare al Japanese Dance. Japonezii au acumulat culori din vremuri vechi pentru a exprima lucruri sacre. De asemenea, îngrămădirea hârtiei cu siluete pătrate a fost folosită ca un lucru care reprezintă adâncimea sacră. Nakamura Kazunobu a proiectat un spațiu care schimbă atmosfera prin schimbarea în diverse culori, cu un astfel de pătrat „îngrămădit” ca un motiv. Panourile care zboară în aerul centrat pe dansatori acoperă cerul deasupra spațiului scenic și înfățișează aspectul luminii care trece prin spațiul care nu poate fi văzut fără panouri.

Renovarea Hotelului

Renovated Fisherman's House

Renovarea Hotelului Hotelul SIXX este situat în satul Houhai din Golful Haitang din Sanya. Marea sudică a Chinei este la 10 metri distanță în fața hotelului, iar Houhai este binecunoscut drept paradisul surferului din China. Arhitectul a transformat clădirea originală cu trei etaje, care este servită ani de zile pentru o familie de pescari locali, într-un hotel resort cu temă de surfing, consolidând vechea structură și recondiționând spațiul din interior.

Masa Extensibilă

Lido

Masa Extensibilă Lido se pliază într-o cutie mică dreptunghiulară. Când este pliat, servește ca cutie de depozitare pentru articole mici. Dacă ridică plăcile laterale, picioarele articulare ies din cutie și Lido se transformă într-o masă de ceai sau un mic birou. De asemenea, dacă desfac complet plăcile laterale pe ambele părți, se transformă într-o masă mare, placa superioară având lățimea de 75 Cm. Această masă poate fi folosită ca masă, în special în Coreea și Japonia, unde stai pe podea în timp ce masa este o cultură comună.

Reședința De Weekend

Cliff House

Reședința De Weekend Aceasta este o cabină de pescuit cu vedere la munte, pe malul râului Raiului („Tenkawa” în japoneză). Realizată din beton armat, forma este un tub simplu, lung de șase metri. Capătul drumului tubului este contrabalansat și ancorat adânc în pământ, astfel încât acesta să se extindă orizontal de mal și să stea deasupra apei. Designul este simplu, interiorul este spațios, iar puntea râului este deschisă spre cer, munți și râu. Construit sub nivelul drumului, de pe marginea drumului este vizibil doar acoperișul cabinei, astfel încât construcția să nu blocheze vederea.

Ambalarea Cadourilor Pentru Prăjituri

Marais

Ambalarea Cadourilor Pentru Prăjituri Ambalaje cadou pentru prăjituri (finanțator). Imaginea arată cutia cu dimensiunea a 15 torturi (Două octave). De obicei, cutii-cadou aliniază pur și simplu toate prăjiturile. Cu toate acestea, cutiile lor de prăjituri învelite individual sunt diferite. au redus costurile concentrându-se pe un singur design și, utilizând toate cele șase suprafețe, au reușit să recreeze fiecare tip de tastatură. Folosind acest design, pot crea orice dimensiune a tastaturii, de la tastaturi mici, până la piane mari cu 88 de taste și chiar mai mari. De exemplu, pentru o octavă din 13 chei, folosesc 8 prăjituri. Iar un pian grandios cu 88 de chei ar fi o cutie cadou de 52 de prăjituri.