Revista de proiectare
Revista de proiectare
Școala Internațională

Gearing

Școala Internațională Forma cercului conceptual al Școlii Internaționale din Debrecen simbolizează protecția, unitatea și comunitatea. Diferitele funcții apar ca angrenaje conectate, pavilioane pe un șir dispus pe un arc. Fragmentarea spațiului creează o varietate de zone comunitare între sălile de clasă. Experiența spațială nouă și prezența constantă a naturii îi ajută pe elevi să gândească creativ și să își manifeste ideile. Căile care duc către grădinile educaționale din afara locului și pădure completează conceptul de cerc creând o tranziție interesantă între mediul construit și cel natural.

Reședința Privată

House L019

Reședința Privată În întreaga casă a fost folosit un concept simplu, dar sofisticat de culori și culori. Pereți albi, podele din lemn de stejar și calcar local pentru băi și coșuri de fum. Detaliile realizate cu precizie creează o atmosferă de lux sensibil. Viste exact compuse determină spațiul liber liber plutitor în formă de L.

Instalarea Felinarului

Linear Flora

Instalarea Felinarului Flora liniară este inspirată de numărul „trei” din bougainvillea, floarea județului Pingtung. În afară de cele trei petale de bougainvillea văzute de dedesubtul operei de artă, variațiile și multiplii celor trei ar putea fi observate sub diferite aspecte. Pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a Festivalului Lanternelor din Taiwan, artistul de design de iluminat Ray Teng Pai a fost invitat de Departamentul pentru Cultură al Județului Pingtung să creeze un felinar neconvențional, combinația unică de formă și tehnologie, trimițând un mesaj de transformare a patrimoniului festivalului. și conectarea acesteia cu viitorul.

Lumina Ambientală

25 Nano

Lumina Ambientală 25 Nano este un instrument artistic ușor pentru a reprezenta efemera și permanența, nașterea și moartea. Lucrând cu Spring Pool Glass Industrial CO, LTD, a cărui viziune este construirea unei bucle sistematice de reciclare a sticlei pentru un viitor durabil, 25 Nano a ales balonul relativ fragil ca mediu în contrast cu sticla solidă pentru a întruchipa ideea. În instrument, lumina strălucește prin ciclurile de viață ale bulei, proiectând culoarea curcubeului și umbre la mediu, creând o atmosferă de vis în jurul utilizatorului.

Lumina De Sarcină

Linear

Lumina De Sarcină Tehnica de îndoire a tubului de Light Line este foarte folosită pentru producerea pieselor vehiculului. Linia unghiulară fluidă este realizată prin controlul de precizie al producătorului taiwanez, având astfel materialul minim pentru a construi liniarul ușor, ușor, și portabil; ideal pentru a lumina orice interior modern. Se aplică jetoane cu LED-uri de lumină sensibilă la atingere, cu funcția de memorie care se activează la volumul setat anterior. Linear Task este proiectat să fie asamblat cu ușurință de utilizator, compus din material non-toxic și livrat cu ambalaj plat; face tot posibilul pentru a reduce impactul asupra mediului.

Spațiul De Lucru

Dava

Spațiul De Lucru Dava este dezvoltat pentru birouri în spații deschise, școli și universități unde fazele de lucru liniștite și concentrate sunt importante. Modulele reduc tulburările acustice și vizuale. Datorită formei sale triunghiulare, mobilierul este eficient în spațiu și permite o varietate de opțiuni de amenajare. Materialele Dava sunt din WPC și pâslă din lână, ambele fiind biodegradabile. Un sistem de conectare fixează cei doi pereți pe masă și subliniază simplitatea în producție și manipulare.