Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior

Eataly

Designul Interior Eataly Toronto este adaptat la nuanțele orașului nostru în creștere și este conceput pentru a îmbunătăți și a crește schimburile sociale prin catalizatorul universal al mâncărurilor italiene mari. Este potrivit doar că tradiționala și de durată „passeggiata” este inspirația din spatele designului pentru Eataly Toronto. Acest ritual atemporal îi vede pe italieni în fiecare seară să ducă pe strada principală și piazza, să se plimbe și să socializeze și să se oprească ocazional la baruri și magazine de-a lungul drumului. Această serie de experiențe necesită o nouă scară de stradă intimă la Bloor și Bay.

Cutiuța Suculentă Dedicată Pentru Creștere

Bloom

Cutiuța Suculentă Dedicată Pentru Creștere Bloom este o cutie suculentă de cultivare dedicată, care acționează ca un mobilier elegant pentru casă. Oferă condiții perfecte de creștere pentru suculente. Scopul principal al produsului este de a umple dorința și hrana pentru cei care trăiesc în zonele urbane cu acces la mediul mai puțin verde. Viața urbană vine cu multe provocări în viața de zi cu zi. Asta îi determină pe oameni să-și ignore natura. Bloom își propune să fie puntea dintre consumatori și dorințele lor naturale. Produsul nu este automatizat, își propune să ajute consumatorul. Suportul pentru aplicație va permite utilizatorilor să ia măsuri cu plantele lor, ceea ce le va permite să se hrănească.

Capela

Coast Whale

Capela Forma bionică a balenei a devenit limba acestei capele. O balenă prinsă pe coasta Islandei. O persoană poate intra în corpul ei printr-o coadă de pește scăzută și poate experimenta perspectiva unei balene care privește oceanul unde oamenilor le este mai ușor să reflecte asupra neglijării degradării mediului. Structura de sprijin cade pe plajă pentru a asigura o deteriorare minimă a mediului natural. Materialele naturale și ecologice fac din acest proiect o destinație turistică care solicită protecția mediului.

Anvelopa Transformatoare

T Razr

Anvelopa Transformatoare În viitorul apropiat, expansiunea dezvoltării transportului electric se află la ușă. În calitate de producător de piese auto, Maxxis continuă să se gândească la modul în care poate proiecta un sistem inteligent fezabil, care poate participa la această tendință și chiar poate contribui la accelerarea acestuia. T Razr este o anvelopă inteligentă dezvoltată pentru necesități. Senzorii săi integrați detectează activ diferite condiții de conducere și furnizează semnale active pentru transformarea anvelopei. Treptele mărite se întind și schimbă zona de contact ca răspuns la semnal, îmbunătățind astfel performanțele de tracțiune.

Producător De Ceai

Grundig Serenity

Producător De Ceai Serenitatea este un producător de ceai contemporan care se concentrează pe experiența veselă a utilizatorului. Proiectul se concentrează în principal pe elemente estetice și experiența utilizatorului, deoarece scopul principal sugerează ca produsul să fie diferit de produsele existente. Dock-ul producătorului de ceai este mai mic decât corpul, care permite produsului să privească peste sol, care aduce o identitate unică. Corpul ușor curbat combinat cu suprafețe feliate susține, de asemenea, identitatea unică a produsului.

Candelabru

Lory Duck

Candelabru Lory Duck este proiectat ca un sistem de suspensie asamblat din module din alamă și sticlă epoxidică, fiecare asemănând cu o rață care alunecă fără efort prin apele reci. Modulele oferă, de asemenea, configurabilitate; cu o atingere, fiecare poate fi reglat pentru a face față oricărei direcții și a atârna la orice înălțime. Forma de bază a lămpii s-a născut relativ repede. Cu toate acestea, a avut nevoie de luni de cercetare și dezvoltare cu nenumărate prototipuri pentru a-și crea echilibrul perfect și aspectul cel mai bun din toate unghiurile posibile.