Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul

Winetime Seafood

Ambalajul Designul ambalajului pentru seria Winetime Seafood ar trebui să demonstreze prospețimea și fiabilitatea produsului, ar trebui să-l difere favorabil de concurenți, să fie armonios și de înțeles. Culorile folosite (albastru, alb și portocaliu) creează un contrast, subliniază elemente importante și reflectă poziționarea mărcii. Conceptul unic dezvoltat distinge seria de alți producători. Strategia informațiilor vizuale a făcut posibilă identificarea varietății de produse a seriei, iar utilizarea ilustrațiilor în locul fotografiilor a făcut ambalajul mai interesant.

Lampa

Mobius

Lampa Inelul Mobius oferă inspirație pentru designul lămpilor Mobius. O fâșie a lămpii poate avea două suprafețe de umbră (adică suprafață cu două fețe), aversă și inversă, care vor satisface cerințele de iluminare pe tot parcursul. Forma sa specială și simplă conține o frumusețe matematică misterioasă. Prin urmare, frumusețea mai ritmică va fi adusă în viața de acasă.

Colier Și Set De Cercei

Ocean Waves

Colier Și Set De Cercei Colierul cu valuri oceanice este o frumoasă piesă de bijuterii contemporane. Inspirația fundamentală a designului este oceanul. Vasta sa, vitalitatea și puritatea sunt elementele cheie proiectate în colier. Proiectantul a folosit un echilibru bun de albastru și alb pentru a prezenta o viziune a stropirii valurilor oceanului. Este realizat manual în aur alb de 18K și împânzit cu diamante și safir albastru. Colierul este destul de mare, dar delicat. Este conceput pentru a se potrivi cu toate formele de ținute, dar este mai potrivit pentru a fi împerecheat cu un decolteu pe care nu se va suprapune.

Expoziția

City Details

Expoziția Vitrina de soluții de design pentru elemente hardscape City Detalii s-a desfășurat în perioada 3 - 5 octombrie 2019 la Moscova. Conceptele avansate de elemente hardscape, terenuri de sport și de joacă, soluții de iluminat și obiecte funcționale de artă urbană au fost prezentate pe o suprafață de 15 000 de metri pătrați. O soluție inovatoare a fost utilizată pentru organizarea zonei expoziționale, unde în loc de rânduri chiar de cabine de expoziție a fost construit modelul miniaturabil al orașului cu toate componentele specifice, cum ar fi: piața orașului, străzile, o grădină publică.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Biroul elvețian de arhitectură Evolution Design în parteneriat cu studioul rus de arhitectură T + T arhitect a proiectat un atrium spațial multifuncțional la noul sediu corporativ al Sberbank din Moscova. Atriumul inundat de lumină de zi găzduiește diverse spații de coworking și o cafenea, sala de ședințe în formă de diamant suspendată fiind punctul central al curții interne. Reflectările oglinzilor, fațada interioară vitrată și utilizarea plantelor adaugă senzația de spațiu și continuitate.

Designul De Birou

Puls

Designul De Birou Compania germană de inginerie Puls s-a mutat în spații noi și a folosit această oportunitate pentru vizualizarea și stimularea unei noi culturi de colaborare în cadrul companiei. Noul proiect de birou determină o schimbare culturală, echipele raportând o creștere semnificativă a comunicării interne, în special între cercetare și dezvoltare și alte departamente. De asemenea, compania a cunoscut o creștere a întâlnirilor informale spontane, cunoscute a fi unul dintre indicatorii cheie de succes în inovația în domeniul cercetării și dezvoltării.