Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurarea Castelului Vechi

Timeless

Restaurarea Castelului Vechi Proprietarul a cumpărat Crawfordton House în Scoția în aprilie 2013, străduindu-se să restabilească gustul original al nobilimii scoțiene antice și compatibil cu viața modernă. Caracteristicile și depozitele istorice ale castelului antic sunt păstrate cu aromă originală. Estetica de design și cultura regională a diferitelor secole se ciocnesc cu scântei artistice în același spațiu.

Fotografiile Pentru Coperta Revistei

TimeFlies

Fotografiile Pentru Coperta Revistei Ideea principală a fost să ieșiți în evidență din masa revistelor tradiționale pentru clienți. În primul rând, cu ajutorul capacului neobișnuit. Coperta frontală a revistei TimeFlies pentru compania aeriană Nordica prezintă un design estonian contemporan, iar titlul revistei de pe coperta fiecărui număr este scris de mână de autorul operei prezentate. Designul modern și minimalist al revistei acoperă transmite fără alte cuvinte creativitatea noii linii aeriene, atractivitatea naturii estoniene și succesul tinerilor designeri estonieni.

Chiuveta

Thalia

Chiuveta Lavoar arătând ca un mugure gata să înflorească și să se umple: este atât de înflorit încât a fost făcut dintr-o uniune iscusită de zada și tec din lemn masiv, o esență în partea superioară și alta în partea inferioară. O potrivire fermă și sigură, oferind o atingere deosebită de eleganță și vioiciune a culorilor cu o împletire veselă de boabe cu nuanțe mereu diferite care produc lavoare unice. Frumusețea acestui obiect se caracterizează prin asimetria și armonia prin întâlnirea diferitelor forme și esență lemnoasă.

Sediul Central

Nippo Junction

Sediul Central Sediul central Nippo este construit pe o intersecție cu mai multe straturi a infrastructurii urbane, a unei autostrăzi și a unui parc. Nippo este o companie lider în domeniul construcțiilor de drumuri. Ei definesc Michi, care înseamnă „stradă” în limba japoneză, ca bază a conceptului lor de design ca „ceea ce conectează o varietate de componente”. Michi conectează clădirea cu contextul urban și, de asemenea, conectează spații individuale de lucru unele cu altele. Michi a fost îmbunătățit pentru a crea conexiuni creative și pentru a realiza Junction Place un loc de muncă unic posibil doar aici la Nippo.

Casa Privată

Bbq Area

Casa Privată Proiectul zonei de grătar este un spațiu care permite gătirea în aer liber și reunirea familiei. În Chile, zona de grătar este de obicei situată departe de casă, însă în acest proiect face parte din casă unind-o cu grădina, folosind ferestre mari pliante luminoase care permit magia spațiului din grădină să curgă în casă. Cele patru spații, natura, piscina, masa și gătitul sunt unite într-un design unic.

Rețetele Digitale De Social Media

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Rețetele Digitale De Social Media Unilever Food Solutions a însărcinat Chef-ul rezident Heidi Heckmann (Chef regional de clienți, Cape Town) să creeze 11 rețete unice Spice Blends folosind Robertsons Spice Range. În cadrul campaniei „Călătoria noastră, descoperirea voastră”, ideea a fost de a crea imagini și modele unice folosind aceste ingrediente pentru o campanie distractivă pe Facebook. În fiecare săptămână, unicele bucăți de condimente unice ale Chef Heidi au fost postate ca postări Facebook Canvas, bogate în media. Fiecare dintre aceste rețete este disponibilă și pentru descărcare iPad pe site-ul UFS.com.