Revista de proiectare
Revista de proiectare
Arta Publică

Flow With The Sprit Of Water

Arta Publică Adesea, mediile comunitare sunt poluate de disonanțele inter și interpersonale ale locuitorilor lor, ceea ce duce la un haos vizibil și invizibil în împrejurimi. Efectul inconștient al acestei tulburări este acela că locuitorii regresează în neliniște. Această agitație obișnuită și ciclică influențează corpul, mintea și spiritul. Sculpturile ghidează, mire, purifică și consolidează „chi” pozitiv al unui spațiu, concentrându-se pe rezultate plăcute și pașnice. Cu o schimbare subtilă în mediul lor, publicul este ghidat către un echilibru între realitățile lor interioare și externe.

Designul Mărcii

Queen

Designul Mărcii Designul extins se bazează pe conceptul de regină și tablă de șah. Cu cele două culori negru și auriu, designul este de a transmite sentimentul de înaltă clasă și de a modela imaginea vizuală. În plus față de liniile de metal și aur folosite în produsul în sine, elementul scenei este construit pentru a stabili impresia de război a șahului, iar noi folosim coordonarea iluminatului de scenă pentru a crea fum și lumină de război.

Sculptura

Atgbeyond

Sculptura Xi'an este situat la locul de pornire al Marii Drumuri a Mătăsii. În procesul de cercetare creativă a artei, acestea combină natura modernă a mărcii hoteliere Xi'an W, istoria și cultura specială a Xi'an și poveștile minunate ale artei dinastiei Tang. Popul combinat cu arta graffiti devine expresia artistică a hotelului W care a avut un impact profund.

Yong Un Port-Rebranding

Hak Hi Kong

Yong Un Port-Rebranding Propunerea utilizează trei concepte pentru a reconstrui sistemul CI pentru portul de pescuit Yong-An. Primul este un nou logo care creează cu material vizual specific extras din caracteristicile culturale ale comunității Hakka. Următorul pas este o reinvestigare a experienței de divertisment, apoi creează două personaje de mascota reprezentând și lasă-le să apară în noi atracții pentru ghidarea turistului în port. Nu în ultimul rând, planifică nouă locuri în interior, înconjurătoare de activități de divertisment și bucătării delicioase.

Proiectarea Expoziției

Tape Art

Proiectarea Expoziției În 2019, o petrecere vizuală de linii, bucăți de culoare și fluorescență a stârnit Taipei. A fost expoziția Tape That Art organizată de FunDesign.tv și Tape That Collective. O varietate de proiecte cu idei și tehnici neobișnuite au fost prezentate în 8 instalații de artă pe bandă și au expus peste 40 de picturi, împreună cu videoclipuri ale operei artiștilor din trecut. De asemenea, au adăugat sunete strălucitoare și lumină pentru a face evenimentul un mediu de artă imersivă și materialele pe care le-au aplicat includ benzi de pânză, benzi de conducte, benzi de hârtie, povești de ambalare, benzi de plastic și folii.

Salonul De Păr

Vibrant

Salonul De Păr Captând esența imaginii botanice, grădina cerului a fost creată pe întregul culoar, îi întâmpină imediat pe oaspeți să se plimbe, îndepărtându-se de mulțime, primindu-i de la intrare. Aruncând o privire mai departe în spațiu, aspectul îngust se extinde în sus cu retușări detaliate de aur. Metaforele botanice sunt încă exprimate vibrant în întreaga cameră, înlocuind zgomotul agitat care vine de pe străzi, iar aici devine o grădină secretă.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.