Revista de proiectare
Revista de proiectare
Librăria

Guiyang Zhongshuge

Librăria Cu coridoarele muntoase și rafturile cu cărți cu aspect de grotă stalactite, librăria introduce cititorii într-o lume a peșterii carstice. În acest fel, echipa de proiectare aduce experiență vizuală fantastică, în același timp răspândind caracteristicile și cultura locală la o mulțime mai mare. Guiyang Zhongshuge a fost o caracteristică culturală și un reper urban în orașul Guiyang. În plus, acesta elimină, de asemenea, decalajul atmosferei culturale din Guiyang.

Designul Etichetelor De Vin

I Classici Cherchi

Designul Etichetelor De Vin Pentru o vină istorică din Sardinia, din 1970, a fost proiectată restylingul etichetelor pentru linia de vinuri The Classics. Studiul noilor etichete a dorit să păstreze legătura cu tradiția pe care o urmărește compania. Spre deosebire de etichetele anterioare, aceasta a funcționat pentru a da o notă de eleganță care merge bine cu calitatea înaltă a vinurilor. Căci etichetele au lucrat cu tehnica Braille care aduce eleganță și stil fără a cântări. Modelul floral se bazează pe o elaborare grafică a unui model al bisericii din Santa Croce din Usini, care este și logo-ul companiei.

Librărie

Chongqing Zhongshuge

Librărie Incorporând peisajul splendid al Chongqing în librărie, designerul a creat un spațiu în care vizitatorii s-ar putea simți ca în fermecătorul Chongqing în timp ce citesc. În total, există cinci tipuri de zonă de lectură, fiecare dintre ele fiind ca o țară minunată cu trăsături distinctive. Librăria Chongqing Zhongshuge le-a oferit consumatorilor o experiență mai cochetă pe care nu o pot câștiga prin cumpărăturile online.

Magazinul Flagship

Zhuyeqing Green Tea

Magazinul Flagship Consumul de ceai necesită atât un mediu favorabil, cât și o dispoziție bună. Proiectantul prezintă motivul norului și al muntelui în calea pictării cu cerneală la îndemână și stropește o pereche de picturi frumoase peisajelor chinezești în spațiul limitat închis. Prin intermediul operatorilor de funcții personalizate, proiectantul a creat o experiență senzorială pentru consumatori, ceea ce aduce un impact senzual uriaș.

Hotel

Park Zoo

Hotel Este fără îndoială un hotel bazat pe tema animalelor. Cu toate acestea, designerii nu au creat pur și simplu o serie de instalații adorabile și grațioase în formă de animal, pentru a atrage atenția pe o piață intens concurențială. Infuzând spațiul cu dragoste profundă pentru animale, designerii au transformat hotel într-o expoziție de artă, unde clienții sunt capabili să observe și să simtă situația reală cu care se confruntă animalele pe cale de dispariție în momentul prezent.

Spa Flotant

Hungarosauna

Spa Flotant Un aspect important al investiției este planificarea, sustenabilitatea și extinderea. Adaptarea la situații economice neașteptate. Acest lucru este valabil și pentru arhitectura peisajului și pentru elementele arhitecturale. Camera de aburi cu apă medicinală, apa balneară cu apă potabilă și piscina de pe suprafața lacului oferă o nouă calitate a saunei, care poate fi aici doar în Hungarosauna. Clădirea are o grindă de legătură transversală cu un cadru de stâlp din lemn. Într-un mod omogen, o statuie asemănătoare lemnului este acoperită în interior și în exterior cu suprafețe din lemn ca un trunchi de copac.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.