Revista de proiectare
Revista de proiectare
Farmacie

The Cutting Edge

Farmacie Edge de tăiere este o farmacie de distribuție aferentă Spitalului General Daiichi din vecinul orașului Himeji, Japonia. În acest tip de farmacii, clientul nu are acces direct la produse ca în tipul de vânzare cu amănuntul; mai degrabă medicamentele sale vor fi preparate în farmacie de către un farmacist după prezentarea unei rețete medicale. Această clădire nouă a fost concepută pentru a promova imaginea spitalului prin introducerea unei imagini ascuțite de înaltă tehnologie în conformitate cu o tehnologie medicală avansată. Rezultă într-un spațiu alb minimalist, dar complet funcțional.

Restaurantul Chinezesc

Pekin Kaku

Restaurantul Chinezesc Noua renovare a restaurantului Pekin-kaku oferă o reinterpretare stilistică a ceea ce ar putea fi un restaurant în stil Beijing, respingând designul ornamental tradițional din abundență în favoarea unei arhitectonici mai simpliste. Plafonul are un Red-Aurora creat folosind perdele cu șnur lung de 80 de metri, în timp ce pereții sunt tratați din cărămizi tradiționale întunecate din Shanghai. Elemente culturale din milenarul moștenire chineză, inclusiv războinici din teracotă, iepura Roșie și ceramică chineză au fost evidențiate într-un afișaj minimalist oferind o abordare contrastantă a elementelor decorative.

Restaurantul Japonez

Moritomi

Restaurantul Japonez Mutarea Moritomi, un restaurant care oferă bucătărie japoneză, lângă patrimoniul mondial Castelul Himeji explorează relațiile dintre materialitate, formă și interpretarea tradițională a arhitectonicii. Noul spațiu încearcă să reproducă modelul fortificațiilor din piatra castelului în diverse materiale, inclusiv pietre brute și lustruite, oțel acoperit cu oxid negru și covorase tatami. O podea realizată în pietrișuri mici acoperite cu rășină reprezintă gropile castelului. Două culori, alb și negru, curg ca apa din exterior și traversează ușa de intrare decorată cu zăbrele de lemn, până la sala de recepție.

Sculptură Publică

Bubble Forest

Sculptură Publică Bubble Forest este o sculptură publică din oțel inoxidabil rezistent la acid. Este iluminat cu lămpi LED programabile RGB, care permite sculpturii să sufere o metamorfoză spectaculoasă la apusul soarelui. A fost creat ca o reflecție asupra capacității plantelor de a produce oxigen. Pădurea din titlu este formată din 18 tulpini / trunchiuri de oțel care se termină cu coroane sub formă de construcții sferice reprezentând o singură bulă de aer. Bubble Forest se referă la flora terestră, precum și la cea cunoscută din fundul lacurilor, mărilor și oceanelor

Reședința Familiei

Sleeve House

Reședința Familiei Această casă cu adevărat unică a fost proiectată de arhitectul și savantul Adam Dayem și a câștigat recent locul doi în competiția American-Architects US Building of the Year. Casa 3-BR / 2,5 băi este amplasată pe pajiști deschise și rulante, într-un cadru care oferă confidențialitate, precum și vederi dramatice către vale și munte. Oricât de enigmatic este practic, structura a fost concepută în mod schematic ca două volume intersectabile cu mânecă. Fațada din lemn carbonizat, cu iz sigur, oferă casei o textură aspră, rezistentă, o reinterpretare contemporană a hambarelor vechi din Valea Hudson.

Valiza De Sustenabilitate

Rhita

Valiza De Sustenabilitate Asamblare și dezasamblare concepute pentru cauza sustenabilității. Cu un sistem inovativ de structură de balamale proiectat, 70 la sută din piese au fost reduse, fără lipici sau nituri pentru fixare, nu a cusut căptușeala interioară, ceea ce face mai ușor să fie reparat, și redus dimensiunile de 33 la sută din volumul de marfă, eventual, extindeți valiza ciclu de viață. Toate piesele pot fi achiziționate individual, pentru personalizarea valizei proprii sau înlocuirea pieselor, fără valiză de întoarcere la centrul de reparații necesar, economisește timp și reduce amprenta de carbon de transport.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.