Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectul De Tipografie

Reflexio

Proiectul De Tipografie Proiect tipografic experimental care combină reflecția pe o oglindă cu litere de hârtie tăiate de una dintre axe. Rezultă compoziții modulare care odată fotografiate sugerează imagini 3D. Proiectul folosește contradicția magică și vizuală pentru a tranzita de la limbajul digital la lumea analogică. Construirea de scrisori pe o oglindă creează noi realități cu reflecție, care nu sunt nici adevăr, nici fals.

Denumirea proiectului : Reflexio, Numele proiectanților : Estudi Ramon Carreté, Numele clientului : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Proiectul De Tipografie

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.