Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sala De Rugăciuni

Water Mosque

Sala De Rugăciuni Cu o implementare sensibilă pe șantier, clădirea devine o continuare a mării printr-o platformă ridicată care servește ca o Sală de rugăciune care se extinde spre infinit. Formațiile fluide se referă la mișcarea mării în efortul de a conecta Moscheea cu împrejurimile. Clădirea iese în evidență reflectând natura funcției sale și manifestă fizic filozofia arhitecturii Orientului Mijlociu într-o manieră contemporană. Exteriorul rezultat creează atât o adăugare iconică a orizontului, cât și o reinventare a tipologiei realizată într-un limbaj modern de design.

Masa

Patchwork

Masa Yılmaz Dogan, care a început cu ideea că diferite materiale industriale pot fi folosite împreună pe o tavă de masă, a spus că a proiectat o flexibilitate în biroul tău, că poți face modificări pentru a te adapta oricând diferitelor tendințe. Cu designul său complet destrămător, Patchwork este un design dinamic care se poate adapta cu ușurință la diferite spații precum mese și mese de întâlnire.

Instalația De Purificare A Apei

Waterfall Towers

Instalația De Purificare A Apei Clădirea transcende locația, întrucât reformulează un sit artificial care face parte dintr-un mediu natural unificat. Limita dintre oraș și natură este definită și intensificată de prezența barajului. Fiecare formă se referă la alta, care reflectă sistemele de ordine simbiotice ale naturii. Mai exact în conceptul specific, fuziunea dintre peisaj și arhitectură se întâmplă cu utilizarea fluxului de apă ca element funcțional și, ulterior, ca element organizațional.

Masa De Cafea

Ripple

Masa De Cafea Tabelele din mijloc care se folosesc de obicei au loc în mijlocul spațiilor și provoacă dificultăți cu problemele de abordare. Din acest motiv, tabelele de servicii sunt utilizate pentru a deschide acest decalaj. Pentru a rezolva această problemă, Yılmaz Dogan a combinat două funcții în proiectarea Ripple și a dezvoltat un design dinamic al produsului, care poate fi atât un suport de mijloc, cât și o masă de serviciu, care se deplasează cu un braț asimetric și se deplasează la distanță. Această mișcare dinamică a coincis cu liniile de proiectare fluide ale lui Ripple care reflectă din natură variabilitatea unei picături și a undelor formate de această picătură.

Iahtul

Portofino Fly 35

Iahtul Portofino Fly 35, umplut cu lumină naturală de la ferestrele mari amplasate în hol, tot în cabine. Dimensiunile sale oferă un sentiment fără precedent de spațiu pentru o barcă de această dimensiune. În tot interiorul, paleta de culori este caldă și naturală, cu alegerea compozițiilor de echilibru de culori și materiale, ceea ce face ca mediile din zonele moderne și confortabile, urmând tendințele internaționale ale designului interior.

Etichetele De Vin

KannuNaUm

Etichetele De Vin Designul etichetelor de vin KannuNaUm se caracterizează prin stilul său rafinat și minimal, obținut prin căutarea unor simboluri care pot reprezenta istoria lor. Teritoriul, cultura și pasiunea viticultorilor din Țara Longevității sunt condensate în aceste două etichete coordonate. Totul este îmbunătățit prin designul viței de vie centenar care a fost realizat cu tehnica aurului turnat în 3D. Un design iconografic care reprezintă istoria acestor vinuri și cu ele istoria țării din care se naște, Ogliastra Țara Centenarilor din Sardinia.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.