Revista de proiectare
Revista de proiectare
Căruciorul Deșert Răcit

Sweet Kit

Căruciorul Deșert Răcit Această vitrină mobilă pentru servirea deserturilor în restaurante a fost creată în 2016 și este cea mai recentă piesă din gama K. Designul Sweet-Kit îndeplinește cerințele de eleganță, manevrabilitate, volum și transparență. Mecanismul de deschidere se bazează pe un inel care se rotește în jurul unui disc de sticlă acrilică. Două inele modelate din fag sunt pistele de rotație, precum și mânerele pentru deschiderea vitrinei și pentru deplasarea căruciorului în jurul restaurantului. Aceste caracteristici integrate ajută la stabilirea scenei pentru servicii și evidențiază produsele afișate.

Serviciul De Băuturi Calde Cu Plante Proaspete

Herbal Tea Garden

Serviciul De Băuturi Calde Cu Plante Proaspete Patrick Sarran a creat Grădina de Ceai din plante ca un element unic pentru Landmark Mandarin Oriental din Hong Kong în 2014. Managerul de catering și-a dorit un cărucior pe care să poată efectua ceremonia ceaiului. Acest design reutilizează codurile dezvoltate de Patrick Sarran în cărucioarele sale din seria K, inclusiv căruciorul de brânză KEZA și căruciorul multifuncțional Km31, influențat de pictura peisagistică chineză.

Căruciorul De Șampanie

BOQ

Căruciorul De Șampanie BOQ este un cărucior de baie de gheață pentru servirea șampaniei la recepții. Este confecționat din lemn, metal, rășină și sticlă. Simetria circulară organizează obiecte și materiale ca parte integrantă a proiectării. Flauturile standard sunt depozitate în corolă, cu capul în jos, sub o tavă de rășină albă, protejată de praf și șocuri. Compoziția, aproape florală, invită oaspeții să formeze un cerc pentru a gusta băutura prețioasă. Dar, în primul rând, este un accesoriu de etapă eficient pentru ospătar.

Căruciorul Cu Niveluri

Kali

Căruciorul Cu Niveluri Acest cărucior pas cu pas este unul dintre elementele seriei K a designerului pentru marca QUISO. Este confecționat din lemn masiv frumos lucrat. Designul său robust și rezistent îl face ideal pentru servirea alcoolului la masa restaurantului. Pentru siguranța și eleganța serviciului, ochelarii sunt suspendați de o pernă, sticlele sunt imobilizate de o acoperire antiderapantă, roțile industriale au o rulare lină și silențioasă.

Căruciorul Multifuncțional

Km31

Căruciorul Multifuncțional Patrick Sarran a creat Km31 pentru o gamă largă de utilizări ale restaurantelor. Principala constrângere a fost multifuncționalitatea. Acest coș poate fi utilizat singur pentru servirea unei mese, sau la rând cu altele pentru un bufet. Proiectantul a conceput un top articulat Krion, montat pe aceeași bază cu roți pe care a proiectat-o pentru o serie de cărucioare precum KEZA, iar mai târziu Kvin, Grădina de ceai din plante și Kali, numite împreună seria K. Duritatea Krionului a permis alegerea unui finisaj ușor complet, cu rezistența necesară pentru o unitate luxoasă.

Masina De Cafea Automata

F11

Masina De Cafea Automata Liniile simple și elegante, curate și un finisaj de materiale de înaltă calitate fac ca designul F11 să se potrivească mediilor profesionale și casnice. Ecranul tactil de 7 "color complet este extrem de ușor de utilizat și intuitiv. F11 este o mașină" o singură atingere ", unde puteți personaliza băuturile preferate pentru o selecție rapidă. Buncăr de fasole mărit, rezervor de apă și recipient pentru sol sunt disponibile pentru a face față orei de vârf cerere.Unitatea de fabricare brevetată poate oferi espresso presurizat sau cafea obișnuită sub presiune, iar aroma este garantată de lame plate ceramice.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.