Revista de proiectare
Revista de proiectare
Aplicația Mobilă

DeafUP

Aplicația Mobilă DeafUP declanșează importanța educației și a experienței profesionale pentru comunitatea surdă din Europa de Est. Ei creează un mediu în care profesioniștii auditori și studenții surzi pot întâlni și colabora. Lucrul împreună va fi un mod natural de a împuternici și de a motiva persoanele surde să devină mai active, să-și crească talentele, să învețe noi abilități, să facă diferența.

Genti De Mână

Qwerty Elemental

Genti De Mână La fel ca evoluția designului mașinilor de scris arat transformarea de la o formă vizuală extrem de complexă la o formă geometrică simplă, netedă, Qwerty-elemental este întruchiparea puterii, simetriei și simplității. Piesele constructive din oțel realizate de diverși meșteri sunt caracteristicile vizuale distinctive ale produsului, ceea ce conferă geantei un aspect arhitectonic. Particularitatea esențială a geantei sunt două chei de mașină de scris care sunt auto-fabricate și asamblate chiar de designer.

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Macaroni Club

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Colecția, Macaroni Club, este inspirată din The macaroni & # 039; s de la mijlocul secolului 18, care le leagă de persoanele dependente de logo-ul de astăzi. Macaroanul a fost termenul pentru bărbații care au depășit limitele obișnuite ale modei la Londra. Erau logo-ul maniei secolului al XVIII-lea. Această colecție își propune să arate puterea logo-ului din trecut în prezent și creează Macaroni Club ca marcă de la sine. Detaliile despre design sunt inspirate din costumele Macaroni din 1770 și din tendința actuală a modei, cu volume și lungime extreme.

Site-Ul Web

Tailor Made Fragrance

Site-Ul Web Parfumul personalizat s-a născut din experiența unei companii italiene specializate în dezvoltarea și producerea ambalajului primar pentru sectoarele de parfum, îngrijire a pielii, produse cosmetice color și parfumuri casnice. Rolul Webgriffe a fost să sprijine strategia de afaceri a clientului prin proiectarea unei soluții care a favorizat conștientizarea brandului și lansarea noii unități de afaceri axate pe permite utilizatorilor să își creeze parfumul unic și pe deplin personalizat, creează pasul unui proces larg de creștere industrială și segmentarea ofertei B2B.

Controlul Calității Aerului

Midea Sensia AQC

Controlul Calității Aerului Midea Sensia AQC este un hibrid inteligent care integrează interiorul locuinței atât cu eleganță, cât și cu stil. Acesta aduce tehnologie și inovație umanizată prin caracteristici, controlând purificarea temperaturii și a calității aerului cu iluminare și vază în decorul camerei. Starea de bine ajunge prin intermediul tehnologiei senzorilor care pot citi mediul și menține stabilă temperatura și umiditatea locală, conform configurației anterioare, realizată de MideaApp.

Un Robot Mobil Autonom

Pharmy

Un Robot Mobil Autonom Robot de navigație autonom pentru logistica spitalului. Este un sistem de servicii de produse pentru a efectua livrări eficiente în condiții de siguranță, reducând șansele profesioniștilor din domeniul sănătății de a fi expuși să se îmbolnăvească, să restrângă bolile pandemice între personalul spitalului și pacienți (COVID-19 sau H1N1). Proiectarea ajută la gestionarea livrărilor spitalicești cu acces ușor și siguranță, folosind interacțiunea simplă a utilizatorilor prin intermediul tehnologiei prietenoase. Unitățile robotizate au capacitatea de a se deplasa autonom în mediul interior și au un flux sincronizat cu unități similare, putând robotiza munca de colaborare a echipei.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.