Revista de proiectare
Revista de proiectare
Activarea Energetică A Pasarelor

Solar Skywalks

Activarea Energetică A Pasarelor Metropolizele lumii - cum ar fi Beijingul - au un număr mare de pasarele care traversează arterele de trafic ocupate. Adesea sunt neatractive, reducând impresia urbană generală. Ideea proiectanților de a îmbrăca podurile cu module estetice, care generează energie fotovoltaică și de a le transforma în locuri atractive ale orașului, nu numai că este durabilă, dar creează o diversitate sculpturală care devine un ochi în peisajul urban. Stațiile de încărcare cu mașina electronică sau cu bicicleta E de sub poduri utilizează energia solară direct la fața locului.

Carte

ZhuZi Art

Carte O serie de ediții de carte pentru lucrările colectate de caligrafie și pictură tradițională chineză este publicată de Muzeul de Artă Nanjing Zhuzi. Cu istoria sa lungă și tehnica elegantă, picturile tradiționale chinezești și caligrafia sunt apreciate pentru atracția lor extrem de artistică și practică. La proiectarea colecției, au fost folosite forme, culori și linii abstracte pentru a crea o senzualitate consistentă și a evidenția spațiul gol din schiță. Fără efort coincide cu artiștii în stilul tradițional de pictură și caligrafie.

Taburet Pliabil

Tatamu

Taburet Pliabil Până în 2050, două treimi din populația pământului va locui în orașe. Principala ambiție din spatele Tatamu este de a oferi mobilier flexibil pentru persoanele al căror spațiu este limitat, inclusiv pentru cei care se mișcă frecvent. Scopul este de a crea un mobilier intuitiv care să îmbine robustetea cu o formă ultra-subțire. Pentru a desfășura scaun este nevoie de o singură mișcare de răsucire. În timp ce toate balamalele confecționate din țesătură durabilă păstrându-i o greutate ușoară, părțile din lemn oferă stabilitate. Odată ce se aplică presiune, scaunul devine mai puternic, deoarece piesele sale se blochează, datorită mecanismului și geometriei sale unice.

Fotografia

The Japanese Forest

Fotografia Pădurea japoneză este luată dintr-o perspectivă religioasă japoneză. Una dintre religiile antice japoneze este animismul. Animismul este o credință că făpturile non-umane, natura mortă (minerale, artefacte etc.) și lucrurile invizibile au și ele o intenție. Fotografia este similară cu aceasta. Masaru Eguchi filmează ceva care face senzație în subiect. Copacii, iarba și mineralele simt voința vieții. Și chiar artefacte precum barajele care au rămas în natură mult timp simt voința. La fel cum vezi natura neatinsă, viitorul va vedea peisajul prezent.

Colecția De Produse Cosmetice

Woman Flower

Colecția De Produse Cosmetice Această colecție este inspirată de stilurile vestimentare exagerate ale doamnelor medievale europene și de formele de vedere ale păsării. Proiectantul a extras formele celor două și le-a folosit ca prototipuri creative și s-a combinat cu designul produsului pentru a forma o formă unică și un sens vestimentar, arătând o formă bogată și dinamică.

Designul De Carte

Josef Koudelka Gypsies

Designul De Carte Josef Kudelka, un fotograf de renume mondial, și-a susținut expozițiile de fotografie în multe țări din întreaga lume. După o lungă așteptare, în Coreea s-a desfășurat în Coreea o expoziție cu teme țigănești Kudelka, iar cartea sa foto a fost realizată. Întrucât a fost prima expoziție din Coreea, a existat o solicitare a autorului de a dori să facă o carte pentru a putea simți Coreea. Hangeul și Hanok sunt litere și arhitectură coreene care reprezintă Coreea. Textul se referă la minte și arhitectură înseamnă forma. Inspirat de aceste două elemente, a dorit să proiecteze o modalitate de a exprima caracteristicile Coreei.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.