Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Arhitecturii De Acasă

Bienville

Designul Arhitecturii De Acasă Logistica acestei familii muncitoare le impunea să fie acasă în perioade îndelungate, care, pe lângă muncă și școală, deveneau perturbatoare pentru starea lor de bine. Au început să se gândească, ca multe familii, dacă era necesară o mutare în suburbi, schimbul de proximitate cu facilitățile orașului pentru o curte mai mare pentru a crește accesul în aer liber. În loc să se mute departe, ei au decis să construiască o casă nouă care să reconsidere limitele vieții interioare la casă pe un lot urban mic. Principiul organizator al proiectului a fost acela de a crea cât mai mult acces în aer liber din zonele comunale.

Pastilele Infuzate Cu Canabis

Secret Tarts

Pastilele Infuzate Cu Canabis Ambalajul Secret Tarps este realizat în așa-numitul stil retro / vintage modernizat, cu o senzație de note vechi de școală, astfel încât o anticipare de atingere a unui maestru-farmacist reține clientul dintr-o primă privire și mai târziu, în timp ce observarea detaliată a elementelor principale de design codificate în o structură holistică care transferă principalul punct de marketing: acest produs este dezvoltat de o companie profesionistă de meserii farmaceutice și conține în interior o rețetă secretă a farmacistului.

Aplicația Mobilă

Akbank Mobile

Aplicația Mobilă Noul design al aplicației Akbank Mobile oferă o nouă perspectivă în ceea ce privește experiența bancară socială, inteligentă, care se dovedește în viitor și este plină de satisfacții. Cu designul personalizat al zonei de pe pagina principală, utilizatorii pot vizualiza informații inteligente pentru a le ușura viața financiară. De asemenea, cu această nouă abordare de proiectare, tranzacțiile bancare tradiționale vorbesc limba utilizatorilor cu imagini de miniaturi de contact, fluxuri de acțiuni simplificate și concepte.

Sticlă De Apă De Silicon Pentru Antrenament

Happy Aquarius

Sticlă De Apă De Silicon Pentru Antrenament Happy Aquarius este o sticlă de apă sigură și bună pentru toate vârstele. Are o formă de curbură zâmbitoare lină proiectată și aspect atrăgător de culori pe două fețe, prezentând un sentiment de tânăr, energic și la modă. Fabricat din silicon 100% reciclabil, alimentat cu 100 de grade. C până la -40 ° C, niciun plastifiant nu s-a scurs și nu este BPA. Acoperirea moale a suprafeței de atingere oferă o senzație de mătase, plăcută în ținută și prindere. Springiness, elasticitatea și structura scobită permit sticlă să lucreze atât pentru maner, cât și pentru gantere ușoare.

Facilitățile Hotelului

Marn

Facilitățile Hotelului Insuflându-se din gustările festive ale culturii tradiționale Tainan (un oraș vechi din Taiwan plin de moștenire culturală), transformându-le într-un set de facilități hoteliere, aceste serii de gustări festive cunoscute întotdeauna de către localitate sub denumirea de "Marn", înseamnă împlinire. în cultura chineză; tort de orez în formă de broască țestoasă, ca săpun de mână și săpun de mâncare, tort de fasole mung ca articole de toaletă, coajă dulce de yuan ca cremă de mână și coajă aburită & amp; Tainan tort cu zahăr brun ca set de ceai. Moștenirea culturii din Tainan ar putea fi răspândită în întreaga lume, hotelul fiind o platformă drăguță pentru promovarea culturii locale.

Taburetul Din Bambus Laminat

Kala

Taburetul Din Bambus Laminat Kala, un scaun fabricat din bambus laminat cu un mecanism retractabil în axa centrală. Luând ca inspirație structura umbrelei din hârtie cu ulei, fâșia de bambus laminată a fost gătită cu căldură și fixare în clemă în matrița de lemn care s-a încovoiat în formă, arătând simplitatea și farmecul oriental. Interesant este elasticitatea structurii de bambus laminat proiectată și mecanismul retractabil în axa centrală, cineva va găsi interacțiune atunci când stă pe scaunul Kala, acesta va coborî ușor și lin, iar când unul se va ridica din scaunul Kala, va urca înapoi la poziția sa .

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.