Revista de proiectare
Revista de proiectare
Conceptul De Șezlong

Dhyan

Conceptul De Șezlong Conceptul Dyhan lounge combină designul modern cu ideile tradiționale estice și principiile liniștii interioare prin conectarea cu natura. Folosind Lingam ca inspirație de formă și grădini Bodhi și japoneze ca bază pentru modulele conceptului, Dhyan (sanscrită: medite) transformă filozofiile estice în configurații variate, permițând utilizatorului să își aleagă calea către zen / relaxare. Modul apă-iaz înconjoară utilizatorul cu o cascadă și o baltă, în timp ce modul grădină înconjoară utilizatorul cu verdeață. Modul standard conține zone de stocare sub o platformă care acționează ca un raft.

Unitățile De Locuit

The Square

Unitățile De Locuit Ideea de proiectare a fost de a studia relațiile arhitecturale între diferite forme care sunt compuse împreună pentru a crea unități în mișcare. Proiectul constă din 6 unități, fiecare dintre acestea fiind 2 containere de transport fixate unele peste altele formând o masă de formă L. Aceste unități în formă de L. sunt fixate în poziții care se suprapun creând goluri și solide pentru a da senzația de mișcare și pentru a oferi suficientă lumină de zi și o bună ventilație mediu inconjurator. Principalul obiectiv de proiectare a fost crearea unei case mici pentru cei care petrec noaptea pe străzi fără casă sau adăpost.

Podcast-Ul

News app

Podcast-Ul Știri este o aplicație de interviu pentru informații audio. Este inspirat de design-ul Apple apple cu ilustrații pentru a ilustra blocurile de informații. Vizual fundalul are o culoare albastră electrică ca misiune de a face ca blocurile să iasă în evidență. Există foarte puține elemente grafice, obiectivul, de a face aplicația ușor de utilizat fără a distrage utilizatorul sau a o pierde.

Controlul Accesului Recunoașterii Feței 3D

Ezalor

Controlul Accesului Recunoașterii Feței 3D Întâlniți cu senzorul multiplu și sistemul de control al accesului camerei, Ezalor. Algoritmii și calculul local sunt concepute pentru confidențialitate. Tehnologia anti-spoofing la nivel financiar previne măștile cu față falsă. Lumina reflectorizantă moale aduce confort. În clipi de ochi, utilizatorii pot accesa cu ușurință locul pe care îl iubesc. Autentificarea sa fără atingere asigură igiena.

Restaurant Chinezesc

Ben Ran

Restaurant Chinezesc Ben Ran este un restaurant chinezesc armonios, care se află la un hotel de lux, Vangohh Eminent, Malaezia. Designerul aplică introvertirea și concizia tehnicilor de stil oriental pentru a crea un gust, o cultură și un suflet adevărate ale restaurantului. Este un simbol al clarității mentale, abandonează prosperul și obține revenirea naturală și simplă la mintea inițială. Interiorul este natural și nesofisticat. Folosind conceptul antic, de asemenea, sincronicitatea cu numele restaurantului Ben Ran, ceea ce înseamnă originalitate și natură. Restaurantul are aproximativ 4088 de metri pătrați.

Ambalajul Pentru Alimente Coreene De Sănătate

Darin

Ambalajul Pentru Alimente Coreene De Sănătate Darin este conceput pentru a elibera oamenii moderni din reticență față de produsele alimentare tradiționale coreene din Coreea în societatea obositoare, oferind o claritate simplă și grafică în furnizarea de pachete către sensibilitățile oamenilor moderni, spre deosebire de imaginile nedefinite care au fost utilizate de magazinele tradiționale coreene de sănătate . Toate modelele sunt realizate din motive de circulație a sângelui, vizualizând obiectivul de a oferi vitalitate și sănătate celor obosiți din anii 20 și 30.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.