Revista de proiectare
Revista de proiectare
Producător De Ceai

Grundig Serenity

Producător De Ceai Serenitatea este un producător de ceai contemporan care se concentrează pe experiența veselă a utilizatorului. Proiectul se concentrează în principal pe elemente estetice și experiența utilizatorului, deoarece scopul principal sugerează ca produsul să fie diferit de produsele existente. Dock-ul producătorului de ceai este mai mic decât corpul, care permite produsului să privească peste sol, care aduce o identitate unică. Corpul ușor curbat combinat cu suprafețe feliate susține, de asemenea, identitatea unică a produsului.

Candelabru

Lory Duck

Candelabru Lory Duck este proiectat ca un sistem de suspensie asamblat din module din alamă și sticlă epoxidică, fiecare asemănând cu o rață care alunecă fără efort prin apele reci. Modulele oferă, de asemenea, configurabilitate; cu o atingere, fiecare poate fi reglat pentru a face față oricărei direcții și a atârna la orice înălțime. Forma de bază a lămpii s-a născut relativ repede. Cu toate acestea, a avut nevoie de luni de cercetare și dezvoltare cu nenumărate prototipuri pentru a-și crea echilibrul perfect și aspectul cel mai bun din toate unghiurile posibile.

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Hybrid Beauty

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Proiectarea colecției Hybrid Beauty este să folosească înțelepciunea ca mecanism de supraviețuire. Caracteristicile drăguțe fondate sunt panglici, volane și flori, iar acestea sunt remadate prin tehnici tradiționale de fabrică de fabricație și de couture. Aceasta recreează tehnici vechi de couture la hibrid modern, care este romantic, întunecat, dar și veșnic. Întregul proces de proiectare al Hybrid Beauty promovează durabilitatea pentru a crea modele atemporale.

Portalul Ușor Viitorul Oraș Feroviar

Light Portal

Portalul Ușor Viitorul Oraș Feroviar Light Portal este masterplanul Yibin Highspeed Rail City. O reformă a stilului de viață recomandă tuturor vârstelor pe tot parcursul anului. Alături de stația de trenuri de mare viteză Yibin, care a funcționat din iunie 2019, Centrul Yibin Groenlanda este format din 160 de metri înălțime, turnuri gemene cu utilizare mixtă, care integrează arhitectura și natura cu bulevardul peisaj lung de 1 km. Yibin are o istorie de mai bine de 4000 de ani, acumulând înțelepciune și cultură la fel ca sedimentele din râu au marcat dezvoltarea Yibinului. Turnurile gemene servesc ca un portal ușor pentru ghidarea vizitatorilor, precum și un reper pentru rezidenții de asamblare.

Clinica Dentară

Clinique ii

Clinica Dentară Clinique ii este o clinică de ortodontie privată pentru un lider de opinie și un medic specialist, care aplică și cercetează cele mai avansate tehnici și materiale din disciplina sa. Arhitecții au conceput un concept de implant bazat pe utilizarea ortodontică tipică a dispozitivelor medicale de înaltă precizie ca principiu de proiectare în întreg spațiul. Suprafețele interioare și mobilierul se îmbină perfect într-o coajă albă cu un strop de corian galben în care sunt implantate tehnologiile medicale de ultimă oră.

Megalopolis X Shenzhen Super Sediul

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Sediul Megalopolis X va fi noul centru din inima zonei golfului mai mare, aproape de granița dintre Hong Kong și Shenzhen. Planul principal integrează arhitectura cu rețele pietonale, parcuri și spații publice. Rețele de transport de deasupra și de sub sol sunt planificate prin maximizarea conectivității în oraș. O rețea de infrastructură durabilă subterană va oferi sisteme pentru răcirea raurilor și tratarea automată a deșeurilor într-o manieră perfectă. Obiectivul este de a stabili un cadru creativ de plan al modului în care vor fi proiectate orașele în viitor.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.