Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colierul

Eves Weapon

Colierul Arma lui Eve este realizată din trandafir de 750 de carate și aur alb. Conține 110 diamante (20,2 ca) și este format din 62 de segmente. Toate au două aparențe complet diferite: în vedere laterală segmentele sunt în formă de măr, în vederea de sus se pot observa linii în formă de V. Fiecare segment este împărțit lateral pentru a crea efectul de încărcare a arcului care ține diamantele - diamantele sunt ținute doar prin tensiune. Acest lucru accentuează avantajos luminozitatea, strălucirea și maximizează strălucirea vizibilă a diamantului. Permite un design extrem de ușor și clar, în ciuda dimensiunii colierului.

Vaza

Rainforest

Vaza Vazele Rainforest sunt un amestec de forme proiectate 3D și tehnica tradițională a aburului scandinav. Piesele în formă de mână au sticlă extrem de groasă, cu stropi de culoare plutitoare fără greutate. Colecția studiomade este inspirată de contrastele naturii și de modul în care creează armonie.

Sculptura

Iceberg

Sculptura Aisbergurile sunt sculpturi interioare. Prin conectarea munților, este posibil să se construiască lanțuri montane, peisaje mentale realizate din sticlă. Suprafața fiecărui obiect din sticlă reciclată este unică. Astfel, fiecare obiect are un caracter unic, un suflet. Sculpturile sunt în formă de mână, semnate și numerotate în Finlanda. Principala filozofie din spatele sculpturilor Iceberg este reflectarea schimbărilor climatice. Prin urmare, materialul utilizat este sticla reciclată.

Design Interior Pentru Spații De Birouri

Infibond

Design Interior Pentru Spații De Birouri Shirli Zamir Design Studio a proiectat noul birou Infibond din Tel Aviv. În urma cercetărilor referitoare la produsul companiei, ideea a fost crearea unui spațiu de lucru care să pună întrebări cu privire la granița subțire care diferă realitatea de imaginație, creierul uman și tehnologie și găsirea modului în care toate acestea se conectează. Studioul a căutat dozele corecte ale utilizării atât a volumului, a liniei cât și a golului care va defini spațiul. Planul de birouri constă din săli de manager, săli de ședințe, saloane a-formale, cafenea și cabină deschisă, camere de cabină telefonică închise și spații deschise de lucru.

Aplicația De Vizionare

TTMM for Pebble

Aplicația De Vizionare TTMM este o colecție de 130 Watchfaces dedicată smartwatch-ului Pebble 2. Modelele specifice arată ora și data, ziua săptămânii, pașii, timpul activității, distanța, temperatura și starea bateriei sau Bluetooth. Utilizatorul poate personaliza tipul de informații și poate vedea date suplimentare după agitare. Suprafețele TTMM sunt simple, minime, cu aspect estetic. Este o combinație de cifre și informații grafice abstracte perfecte pentru o eră a roboților.

Aplicația De Vizionare

TTMM for Fitbit

Aplicația De Vizionare TTMM este o colecție de 21 de fețe de ceas dedicate pentru ceasurile inteligente Fitbit Versa și Fitbit Ionic. Fețele cu ceas au setări de complicații doar cu o simplă atingere pe ecran. Acest lucru le face foarte rapide și ușor de personalizat culoarea, presetarea designului și complicațiile la preferințele utilizatorului. Este inspirat din filme precum Blade Runner și seriile Twin Peaks.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.