Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pandantiv

Taq Kasra

Pandantiv Taq Kasra, care înseamnă arcul kasra, este memento-ul Regatului Sasani care se află acum în Irak. Acest pandantiv inspirat de geometria Taq kasra și măreția fostelor suveranități care a fost în structura și subiectivismul lor, a fost folosit în această metodă arhitecturală pentru a face acest etos. Cel mai important atribut este designul modern care a făcut din aceasta o piesă cu o vedere distinctă, astfel încât forma laterală să pară un tunel și să aducă subiectivism și să formeze vederea frontală pe care a făcut-o un spațiu arcuit.

Masa De Cafea

Planck

Masa De Cafea Masa este realizată din diferite bucăți de placaj care sunt lipite împreună sub presiune. Suprafețele sunt șlefuite și filate cu un lac mat și foarte puternic. Există 2 niveluri - de când interiorul tabelului este gol - ceea ce este foarte practic pentru plasarea revistelor sau a carourilor. Sub masă se construiesc roți glont. Deci decalajul dintre podea și masă este foarte mic, dar, în același timp, este ușor de mutat. Modul în care este utilizat placajul (vertical) îl face foarte puternic.

Salonul De Afaceri

Rublev

Salonul De Afaceri Designul salonului este inspirat de constructivismul rusesc, Turnul Tatlin și cultura rusă. Turnurile în formă de uniune sunt utilizate ca captatoare de ochi în salon, acest lucru pentru a crea spații diferite în zona de lounge ca un anumit tip de zonare. Datorită cupolelor în formă rotundă, lounge-ul este o zonă confortabilă cu zone diferite pentru o capacitate totală de 460 de locuri. Zona este privită în prealabil cu diferite tipuri de locuri, pentru a lua masa; lucru; confort și relaxare. Cupolele de lumină rotundă poziționate în tavanul ondulat are o iluminare dinamică care se schimbă în timpul zilei.

Casa Rezidențială

SV Villa

Casa Rezidențială Premisa SV Villa este să trăiești într-un oraș cu privilegiile din mediul rural, precum și designul contemporan. Site-ul, cu vederi incomparabile asupra orașului Barcelona, Muntelui Montjuic și Mării Mediterane în fundal, creează condiții de iluminare neobișnuite. Casa se concentrează pe materiale locale și pe metodele de producție tradiționale, menținând în același timp un nivel foarte ridicat de estetică. Este o casă care are sensibilitate și respect pentru site-ul său

Cocktail-Uri Ambalate

Boho Ras

Cocktail-Uri Ambalate Boho Ras vinde cocktail-uri la pachet făcute cu cele mai fine băuturi spirtoase locale. Produsul poartă o atmosferă boemă, care surprinde stilul de viață artistic neconvențional, iar vizualul produsului reprezintă portretul abstract al zumzetului pe care consumatorul îl primește după ce bea cocktailul. A reușit perfect să atingă punctul de întâlnire unde se întâlnesc Global și Local, unde fuzionează pentru a forma vibe Glocal pentru produs. Boho Ras vinde spirturi pure în sticle de 200 ml și cocktail-uri ambalate în sticle de 200 ml și 750 ml.

Robot De Îngrijire A Animalelor De Companie

Puro

Robot De Îngrijire A Animalelor De Companie Obiectivul proiectantului a fost de a rezolva problemele legate de creșterea câinilor de o persoană. Tulburările de anxietate și problemele fiziologice ale animalelor canine sunt înrădăcinate de la o perioadă prelungită de absență a îngrijitorilor. Datorită spațiilor mici de locuit, îngrijitorii au împărtășit mediul de viață cu animalele însoțitoare, provocând probleme sanitare. Inspirat din punctele de durere, proiectantul a venit cu un robot de îngrijire care 1. joacă și interacționează cu animalele de companie aruncând tratamente, 2. curăță praf și firimituri după activitățile interioare și 3. ia mirosuri și păr când animalele însoțitoare iau odihnă.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.