Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mopedul

Cerberus

Mopedul Se doresc progrese semnificative în proiectarea motorului pentru viitoarele vehicule. Cu toate acestea, persistă două probleme: arderea eficientă și ușurința în utilizare. Acestea includ considerații privind vibrațiile, manevrarea vehiculului, disponibilitatea combustibilului, viteza medie a pistonului, rezistența, lubrifierea motorului, cuplul arborelui cotit și simplitatea și fiabilitatea sistemului. Această dezvăluire descrie un motor inovator în 4 timpi care oferă simultan fiabilitate, eficiență și emisii reduse într-un singur design.

Jucăria Din Lemn

Cubecor

Jucăria Din Lemn Cubecor este o jucărie simplă, dar complicată, care provoacă puterea de gândire și creativitate a copiilor și îi familiarizează cu culori și accesorii simple, complementare și funcționale. Prin atașarea unor cuburi mici unul la celălalt, setul va fi complet. Diverse conexiuni ușoare, inclusiv magneți, velcro și știfturi sunt folosite în părți. Găsirea conexiunilor și conectarea lor între ele, completează cubul. De asemenea, le întărește înțelegerea tridimensională prin convingerea copilului să completeze un volum simplu și familiar.

Abajur

Bellda

Abajur Un abajur ușor de instalat, suspendat, care se potrivește pur și simplu pe orice bec fără a fi nevoie de vreo unealtă sau expertiză electrică. Designul produselor permite utilizatorului să-l pună și să-l scoată pur și simplu din bec fără prea mult efort pentru a crea o sursă de iluminare plăcută vizual într-un buget sau o cazare temporară. Deoarece funcționalitatea acestui produs este încorporată în forma sa, costul de producție este similar cu cel pentru un ghiveci obișnuit din plastic. Posibilitatea de personalizare după gustul utilizatorului prin vopsire sau adăugarea oricăror elemente decorative creează un caracter unic.

Materialul De Marketing Pentru Evenimente

Artificial Intelligence In Design

Materialul De Marketing Pentru Evenimente Designul grafic oferă o reprezentare vizuală a modului în care inteligența artificială poate deveni un aliat pentru designeri în viitorul apropiat. Oferă informații despre modul în care AI poate ajuta la personalizarea experienței pentru consumator și despre modul în care creativitatea se află în miezul artei, științei, ingineriei și designului. Artificial Intelligence In Graphic Design Conference este un eveniment de 3 zile în San Francisco, CA, în noiembrie. În fiecare zi există un atelier de design, discuții de la diferiți vorbitori.

Comunicarea Vizuală

Finding Your Focus

Comunicarea Vizuală Designerul își propune să afișeze un concept vizual care demonstrează un sistem conceptual și tipografic. Astfel, compoziția constă dintr-un vocabular specific, măsurători precise și specificații centrale pe care designerul le-a luat în considerare. De asemenea, designerul și-a propus să stabilească o ierarhie tipografică clară pentru a stabili și a muta ordinea în care publicul primește informațiile din design.

Iaht

Atlantico

Iaht Atlantico de 77 de metri este un iaht de agrement cu zone exterioare extinse și spații interioare largi, care le permite oaspeților să se bucure de vedere la mare și să fie în contact cu aceasta. Scopul designului a fost de a crea un iaht modern, cu o eleganță atemporală. Un accent deosebit a fost pus pe proporții pentru a menține profilul scăzut. Iahtul are șase punți cu facilități și servicii precum heliport, garaje pentru tender cu barca cu motor și jetski. Șase cabine de apartamente găzduiesc doisprezece oaspeți, în timp ce proprietarul are o punte cu lounge exterior și jacuzzi. Există o piscină exterioară și o piscină interioară de 7 metri. Iahtul are o propulsie hibridă.