Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Ambalajul Apa KRYSTAL epitomizează esența luxului și a sănătății într-o sticlă. Dispunând de o valoare alcalină de 8 până la 8,8 și o compoziție minerală unică, apa KRYSTAL vine într-o sticlă iconică cu prismă transparentă pătrată, care seamănă cu un cristal spumant și nu compromite calitatea și puritatea. Logo-ul mărcii KRYSTAL este subtil prezentat pe sticlă, accentuând o notă suplimentară a experienței de lux. În plus față de impactul vizual al sticlei, sticlele PET în formă pătrată și sticla sunt reciclabile, optimizând spațiul și materialele de ambalare, reducând astfel amprenta de carbon totală.

Giratie Hi-Fi

Calliope

Giratie Hi-Fi Scopul final al unei mese rotative Hi-Fi este de a re-crea cele mai pure și necontaminate sunete; această esență a sunetului este atât terminusul, cât și conceptul acestui design. Acest produs elaborat este o sculptură a sunetului care reproduce sunetul. Ca placă turnantă este una dintre cele mai performante placi turnante Hi-Fi disponibile și această performanță inegalabilă este indicată și amplificată prin aspectele sale unice de formă și design; unind forma și funcția într-o uniune spirituală pentru a întruchipa placa turnantă Calliope.

Cerceii Și Inelul

Vivit Collection

Cerceii Și Inelul Inspirată de formele găsite în natură, Colecția Vivit creează o percepție interesantă și curiosă prin formele alungite și liniile învolburate. Piesele Vivit constau din foi de aur galben îndoite de 18k cu placaj de rodiu negru pe fețele exterioare. Cerceii în formă de frunze înconjoară globulele urechilor, astfel încât mișcările sale naturale creează un dans interesant între negru și aur - ascunzând și dezvăluind aurul galben dedesubt. Sinuozitatea formelor și atributele ergonomice ale acestei colecții prezintă un joc fascinant de lumină, umbre, strălucire și reflecții.

Lavoarul

Vortex

Lavoarul Scopul proiectării vortexului este de a găsi o nouă formă de a influența fluxul de apă în chiuvete pentru a crește eficiența acestora, a contribui la experiența utilizatorului și a îmbunătăți calitățile lor estetice și semiotice. Rezultatul este o metaforă, derivată dintr-o formă de vortex idealizată care semnifică scurgerea și curgerea apei care indică vizual întregul obiect ca o lavoar funcțional. Această formă combinată cu robinetul, ghidează apa către o cale spirală, permițând aceleiași cantități de apă să acopere mai mult sol, ceea ce duce la scăderea consumului de apă pentru curățare.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Magazinul Risky a fost proiectat și creat de smallna, un studio de design și o galerie vintage fondată de Piotr Płoski. Sarcina a prezentat multe provocări, întrucât boutique-ul este situat la etajul al doilea al unei case, are lipsă de vitrină și are o suprafață de doar 80 mp. Aici a apărut ideea dublării zonei, prin utilizarea atât a spațiului de pe tavan, cât și a spațiului etajului. Se realizează o atmosferă ospitalieră, casnică, chiar dacă mobilierul este de fapt atârnat cu susul în jos pe tavan. Magazinul riscant este conceput în conformitate cu toate regulile (chiar sfidează gravitația). Acesta reflectă pe deplin spiritul mărcii.

Cerceii Și Inelul

Mouvant Collection

Cerceii Și Inelul Colecția Mouvant s-a inspirat din anumite aspecte ale futurismului, cum ar fi ideile de dinamism și materializarea intangibilului prezentat de artistul italian Umberto Boccioni. Cerceii și inelul colecției Mouvant prezintă mai multe fragmente de aur de diferite dimensiuni, sudate astfel încât realizează o iluzie de mișcare și creează multe forme diferite, în funcție de unghiul în care este vizualizat.