Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fabrica

Shamim Polymer

Fabrica Fabrica trebuie să mențină trei programe, inclusiv unitatea de producție și laborator și birou. Lipsa programelor funcționale definite în aceste tipuri de proiecte este motivul calității lor spațiale neplăcute. Acest proiect urmărește să rezolve această problemă prin utilizarea elementelor de circulație pentru a împărți programele care nu au legătură. Designul clădirii se învârte în jurul a două spații goale. Aceste spații goale creează oportunitatea de a separa spații nelegate funcțional. În același timp, acționează ca o curte de mijloc în care fiecare parte a clădirii este conectată între ele.

Designul Interior

Corner Paradise

Designul Interior Întrucât site-ul este situat într-un teren de colț în orașul cu trafic intens, cum poate găsi liniște în cartierul zgomotos, păstrând în același timp beneficiile podelei, caracterul practic spațial și estetica arhitecturală? Această întrebare a făcut ca designul să fie destul de provocator la început. Pentru a crește în mare măsură intimitatea locuinței, păstrând în același timp condiții bune de iluminare, ventilație și adâncime a câmpului, designerul a făcut o propunere îndrăzneață, construirea unui peisaj interior. Adică, construirea unei clădiri cubice cu trei etaje și mutarea curților din față și din spate în atrium. , pentru a crea un peisaj de verdeață și apă.

Casa Rezidentiala

Oberbayern

Casa Rezidentiala Designerul consideră că profunzimea și semnificația spațiului trăiesc în sustenabilitatea derivată din unitatea omului, spațiului și mediului interconectat și codependent; prin urmare, cu materiale originale enorme și deșeuri reciclate, conceptul se concretizează în studioul de design, o combinație de casă și birou, pentru un stil de design de conviețuire cu mediul.

Expoziţia Conceptuală

Muse

Expoziţia Conceptuală Muse este un proiect de design experimental care studiază percepția muzicală a omului prin trei experiențe de instalare care oferă moduri diferite de a experimenta muzica. Primul este pur senzațional folosind material termoactiv, iar al doilea arată percepția decodificată a spațialității muzicale. Ultima este o traducere între notația muzicală și formele vizuale. Oamenii sunt încurajați să interacționeze cu instalațiile și să exploreze muzica vizual cu propria lor percepție. Mesajul principal este că designerii ar trebui să fie conștienți de modul în care percepția îi afectează în practică.

Identitatea Mărcii

Math Alive

Identitatea Mărcii Motivele grafice dinamice îmbogățesc efectul de învățare al matematicii în mediul de învățare mixt. Graficele parabolice din matematică au inspirat designul logo-ului. Literele A și V sunt conectate printr-o linie continuă, demonstrând interacțiunea dintre un educator și un elev. Transmite mesajul că Math Alive îi îndrumă pe utilizatori să devină niște copii pricepuți la matematică. Elementele vizuale cheie reprezintă transformarea conceptelor matematice abstracte în grafice tridimensionale. Provocarea a fost de a echilibra cadrul distractiv și captivant pentru publicul țintă cu profesionalismul ca brand de tehnologie educațională.

Colecția De Bijuterii

Biroi

Colecția De Bijuterii Biroi este o serie de bijuterii imprimate 3D care este inspirată de legendarul Phoenix al cerului, care se aruncă în flăcări și renaște din propria cenușă. Liniile dinamice care formează structura și modelul Voronoi răspândit la suprafață simbolizează Phoenixul care reînvie din flăcările arzătoare și zboară spre cer. Modelul își schimbă dimensiunea pentru a curge pe suprafață, dând un sentiment de dinamism structurii. Designul, care evidențiază în sine o prezență asemănătoare sculpturii, oferă purtătorului curajul de a face un pas înainte, scotând în evidență unicitatea lor.