Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

calendar 2013 “Town”

Calendar Orașul este un kit de ambarcațiuni de hârtie cu piese care pot fi asamblate liber într-un calendar. Puneți clădiri sub diferite forme și bucurați-vă să vă creați propriul mic oraș. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Ceas

Ring Watch

Ceas Ceasul inelar reprezintă simplificarea maximă a unui ceas de mână tradițional prin eliminarea numerelor și a mâinilor în favoarea celor două inele. Acest design minimalist oferă atât un aspect curat, cât și simplu, care se potrivește perfect cu estetica atrăgătoare a ceasui. Coroana de semnătură oferă în continuare un mijloc eficient pentru schimbarea orei, în timp ce ecranul său ascuns de e-cerneală arată benzile de culori vii cu o definiție excepțională, păstrând în cele din urmă un aspect analog, oferind, de asemenea, o durată de viață mai mare a bateriei.

Banca Urbană

Eternity

Banca Urbană O bancă cu două scaune din piatră lichidă. Două unități robuste oferă o experiență de scaune confortabilă și îmbătrânitoare și, în același timp, au grijă de stabilitatea sistemului. Capăturile bancii sunt poziționate astfel încât să neutralizeze cea mai mică mișcare. Este o bancă care respectă infrastructura existentă a unui mediu urban. Este introdusă o instalare ușoară la fața locului. Punctele de ancorare nu mai sunt, trebuie doar să scapi și să uiți. Atenție, Eighternity este aproape. Oh da.

Proiectarea Expoziției

Multimedia exhibition Lsx20

Proiectarea Expoziției O expoziție multimedia a fost dedicată aniversării a 20 de ani de la reintroducerea monedelor naționale. Scopul expoziției a fost să introducă cadrul trinității pe care s-a bazat proiectul artistic, și anume, bancnote și monede, autorii - 40 de artiști letoni remarcabili din diverse genuri creative - și operele lor de artă. Conceptul expoziției provine din grafit sau plumb care este axa centrală a unui creion, un instrument comun pentru artiști. Structura de grafit a servit ca element de design central al expoziției.

Calendar

calendar 2013 “Module”

Calendar Modulul este un calendar util de trei luni, cu piese individuale, care pot fi combinate ca trei module de stivuire în formă de cub, astfel încât să le puteți asambla liber la îndemâna dvs. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe

genuse

Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine sunt serii de aplicații de ceas special inventate pentru dispozitivul I Watch. Aplicațiile sunt originale, simple și estetice în materie de design, de la viitorul etnic, până la stilul sci-fi, până la simplitatea digitală. Toate graficele suprafețelor de vizionare sunt disponibile în 9 culori - potrivite colecției de culori I Watch. Acum este un moment minunat pentru un nou mod de a arăta, citi și înțelege vremurile noastre. www.genuse.eu