Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colierul Și Brosa

I Am Hydrogen

Colierul Și Brosa Designul este inspirat din filosofia neoplatonică a macrocosmosului și microcosmosului, văzând aceleași tipare reproduse pe toate nivelurile cosmosului. Referindu-se la raportul de aur și la secvența de fibonacci, colierul prezintă un design matematic care imită modelele de fitotoxie observate în natură, așa cum se observă la floarea-soarelui, margarete și diverse alte plante. Torusul de aur reprezintă Universul, învăluit în țesătura spațiului-timp. „Eu sunt hidrogen” reprezintă simultan un model al „Constantei universale a proiectării” și un model al Universului însuși.

Casa Rezidențială

Trish House Yalding

Casa Rezidențială Proiectarea casei s-a dezvoltat ca răspuns direct la șantier și locația sa. Structura clădirii este compusă pentru a reflecta pădurea înconjurătoare, cu coloanele de balustradă reprezentând unghiurile neregulate ale trunchiurilor și ramurilor copacilor. Suprafețele mari de sticlă umplu golurile dintre structură și vă permit să apreciați peisajul și amenajarea ca și cum ar fi privit între trunchiurile și ramurile copacilor. Plasma tradițională alb-negru din Kentish reprezintă frunzișul care înfășoară clădirea și înconjoară spațiile din interior.

Ambalaj De Cămașă

EcoPack

Ambalaj De Cămașă Acest ambalaj de cămașă se diferențiază de ambalajele convenționale, nefolosind niciun fel de plastic. Folosind un flux de deșeuri existent și procedeu de fabricație, acest produs nu este doar foarte simplu de produs, dar este, de asemenea, foarte simplu de eliminat, materialul primar compostând până la nimic. Produsul poate fi mai întâi presat și apoi identificat cu brandingul companiei prin decupare și printare pentru a crea un produs structural unic, care arată și se simte foarte diferit și interesant. Estetica și interfața utilizatorului au fost menținute la fel de mare ca și sustenabilitatea produsului.

Magazin Oficial, Comerțul Cu Amănuntul

Real Madrid Official Store

Magazin Oficial, Comerțul Cu Amănuntul Conceptul de design al magazinului se bazează pe o experiență la Santiago Bernabeu, axată pe experiența de cumpărături și crearea de impresii. Este un concept care, în același timp, onorează, laudă și imortalizează clubul, afirmă că realizările au fost rezultatul talentului, efortului, luptei, dăruirii și determinării. Proiectul include Concept Design și Implementare Comercială, Branding, Ambalare, Linie Grafică și Design Mobilier Industrial.

Consolă

Qadem Hooks

Consolă Qadem Hooks este o piesă de artă cu funcție de consolă inspirată din natură. Este alcătuit din diferite cârlige vechi pictate cu verde, care au fost folosite împreună cu Qadem (o șa veche de șa din lemn înapoi) pentru transportul grâului dintr-un sat în altul. Cârligele sunt atașate la o placă veche de amenințare a grâului, ca bază și finisată. cu un panou de sticlă deasupra.

Recipientul Pentru Condimente

Ajorí

Recipientul Pentru Condimente Ajorí este o soluție creativă pentru organizarea și depozitarea diferitelor condimente, condimente și condimente, pentru a satisface și potrivi diferitele tradiții culinare ale fiecărei țări. Designul său elegant organic îl face o piesă sculpturală, rezultând ca un ornament excelent pentru a reflecta ca un început de conversație în jurul mesei. Designul pachetului este inspirat de pielea de usturoi, devenind o propunere singulară de ambalare ecologică. Ajorí este un design ecologic pentru planetă, inspirat din natură și realizat integral din materiale naturale.