Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Calendar În mod asemănător caleidoscopului, acesta este un calendar cu decupaje grafice suprapuse desenate cu modele multicolore. Designul său cu modele de culori care pot fi modificate și personalizate prin simpla schimbare a ordinii foilor prezintă sensibilitățile creative ale NTT COMWARE. Este oferit un spațiu de scriere amplu, iar liniile rulate iau în considerare funcționalitatea, ceea ce îl face perfect ca un calendar de programare pe care ai dori să-l folosești pentru decorarea spațiului personal.

Scaunul Din Living

Cat's Cradle

Scaunul Din Living Cifre sau Fibre, o dilemă actuală a procesului de proiectare. Cu toții suntem începători, dar unii dintre noi trebuie să lucrăm la asta. Designerii începători observă fiecare tehnică disponibilă și învață unele. Cu timpul (~ 10.000 ore) achiziționăm facilități (-ies) care ridică / popularizează / personalizează / economizează jocul nostru. Așadar, mă fascinează fascinația actuală pentru mass-media care propun că cel mai de bază bloc de construcție al designului este cifra, ușor de controlat. Cifra nu este o unitate generatoare de viață, ci doar o rotunjire la un numitor cel puțin comun mai mic decât fibra. Designul este cel puțin cioburi, așchii și fibre.

Canapea Extensibilă

Umea

Canapea Extensibilă Umea este o canapea extensibilă foarte sexy, vizual ușor și elegantă, cu capacitate de până la trei persoane și două persoane în poziție de dormit. Deși hardware-ul este sistemul clasic de clanuri cu clic, adevărata inovație vine din liniile și contururile sexy care fac din aceasta o piesă de mobilier destul de atrăgătoare.

Sezlongul

YO

Sezlongul YO urmează principiile ergonomice ale scaunelor confortabile și a liniilor geometrice pure care formează abstract literele „YO”. Creează un contrast între o construcție din lemn masivă, „masculină” și o pânză compozită „feminină” ușoară, transparentă a scaunului și spătarului, realizată dintr-un material 100% reciclat. Tensiunea pânzei este obținută prin împletirea fibrelor (așa-numitul „corset”). Scaunul de zi este completat de un taburet care devine o masă laterală atunci când este rotit cu 90 °. O serie de opțiuni de culoare le permite amândurora să se încadreze cu ușurință în interioare de diferite stiluri.

Mașină De Ceai Complet Automată

Tesera

Mașină De Ceai Complet Automată Tesera complet automată simplifică procesul de preparare a ceaiului și stabilește un stadiu atmosferic pentru prepararea ceaiului. Ceaiul liber este umplut în borcane speciale în care, în mod unic, timpul de preparare, temperatura apei și cantitatea de ceai pot fi reglate individual. Mașina recunoaște aceste setări și pregătește automat ceaiul perfect în camera de sticlă transparentă. Odată ce ceaiul a fost turnat, are loc un proces de curățare automată. O tavă integrată poate fi îndepărtată pentru servire și de asemenea folosită ca o sobă mică. Indiferent dacă este o cană sau o oală, ceaiul tău este perfect.

Centrul De Wellness

Yoga Center

Centrul De Wellness Situat în cel mai aglomerat district al orașului Kuweit, centrul de yoga este o încercare de a revitaliza podeaua subsolului din Turnul Jassim. Locația proiectului a fost neortodoxă. Cu toate acestea, a fost o încercare de a servi femeile atât în limitele orașului, cât și din zonele rezidențiale din jur. Zona de recepție din centru se blochează atât cu dulapurile cât și cu zona de birou, permițând fluxul lin al membrilor. Zona de blocare este apoi aliniată cu zona de spălare a picioarelor care semnalează „zona fără pantofi”. De atunci înainte se află coridorul și sala de lectură care duce la cele trei săli de yoga.