Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom

From The Future

Showroom Showroom: În showroom sunt prezentate încălțăminte de antrenament și echipamente sportive, care au fost fabricate cu tehnologie de injecție. Locul pare a fi fabricat cu presă de matrițe de injecție. În metoda de fabricație a locului, piese de mobilier parcă s-ar îmbina cu fabricate în matriță de injecție pentru a genera întregul. Traseele de cusut gros, care pe tavan, înmoaie toată vizualitatea tehnologică.

Denumirea proiectului : From The Future, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Showroom

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.