Revista de proiectare
Revista de proiectare
Terminalul Automat De Imigrare

CVision MBAS 2

Terminalul Automat De Imigrare MBAS 2 a fost conceput pentru a sfida natura produselor de securitate și a minimiza intimidarea și frica atât din punct de vedere tehnologic, cât și psihologic. Designul său reinterpretează elemente de computer de uz casnic pentru a oferi un aspect ușor de utilizat pentru cetățenii rurali din jurul graniței Thailandei. Voce și imagini de pe ecran ghidează pentru prima dată utilizatorii pas cu pas prin proces. Tonul dublu de culoare de pe suportul de imprimare cu deget indică clar zonele de scanare. MBAS 2 este un produs unic care își propune să schimbe modul în care trecem de granițe, permițând mai multe limbi și o experiență prietenoasă și fără discriminare pentru utilizatori.

Denumirea proiectului : CVision MBAS 2, Numele proiectanților : Prompong Hakk, Numele clientului : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Terminalul Automat De Imigrare

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.