Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fotoliu

The Monroe Chair

Fotoliu Eleganță izbitoare, simplitate în idee, confortabil, conceput cu durabilitate în minte. Scaunul Monroe este o încercare de a simplifica drastic procesul de fabricație implicat în realizarea unui fotoliu. Exploatează potențialul tehnologiilor CNC de a decupa în mod repetat un element plat din MDF, aceste elemente sunt apoi împletite în jurul unei axe centrale pentru a forma un fotoliu curbat complex. Piciorul posterior se transformă treptat în spătar și cotiera în piciorul din față, creând o estetică distinctă complet definită de simplitatea procesului de fabricație.

Denumirea proiectului : The Monroe Chair, Numele proiectanților : Alexander White, Numele clientului : .

The Monroe Chair Fotoliu

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.