Revista de proiectare
Revista de proiectare
Jucărie

Rocking Zebra

Jucărie Copiii adoră această jucărie basculantă frisky, în timp ce aspectul contemporan, grafica funky și lemnul natural, sunt adevărați atrăgători în casa modernă. Provocarea de proiectare a implicat păstrarea caracterului esențial al unei jucării clasice de tip moștenitor, folosind tehnici avansate și un sistem de construcție modulară care să permită viitoarele tipuri de animale suplimentare, cu schimbări minime de piese. De asemenea, produsul ambalat trebuia să fie compact și sub 10 kg pentru canale de vânzare directă pe internet. Folosirea stratului de imprimare personalizat este o primă realitate, rezultând o redare perfectă a culorilor / modelului pe o suprafață total rezistentă la zgârieturi

Mobilierul Pentru Birou De Acasă

Marken Desk

Mobilierul Pentru Birou De Acasă Sentimentul ușor vizual al acestui birou elegant și totuși puternic ne duce înapoi la școala de design scandinavă. Forma penibilă a picioarelor, felul în care se apleacă spre față, aproape ca un gest domnesc de salut, ne amintește de silueta unui bărbat nobil, cu pălăria de la salutul unei doamne. Biroul ne salută să-l folosim. Forma sertarelor, precum membrele separate ale biroului, cu senzația lor de spânzurare și un aspect personificat în față, scanează camera ca niște ochi atenți.

Scaunul De Bar

Barcycling Chair

Scaunul De Bar Barcycling este un scaunul de bar care este proiectat pentru spații tematice sportive. Este atent la imaginea dinamismului de pe scaunul de bar, datorită șezutei bicicletei și pedalei bicicletei. Crearea scheletului poliuretanului scaunului și partea superioară a scaunului acoperit cu piele de cusut manual . Deși moliciunea poliuretanului, pielea naturală și calitatea de cusut manual reprezintă simbolul durabilității.De asemenea, scaunul de bare standart că poziția suportului pentru picioare nu poate fi modificată, ciclismul face posibilă ședințele variabile, cu păstrarea pedalelor în diverse locații. Astfel, aceasta permite acest lucru mai lung și confortabil ședinței.

Calendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Calendar Un calendar promoțional unic și jucăuș dezvoltat și produs pentru site-ul portalului valorifică texturile de hârtie și oferă gândire funcționalității. Această ediție din 2013 este un organizator de calendare și programe, integrat într-unul cu spațiu pentru scriere în planurile lungi și în programele zilnice. Au fost selectate cu atenție hârtie groasă de calitate pentru calendar și hârtie low-cost, corect pentru notele de notare pentru organizatorul programului, iar contrastul creat a fost potrivit ca parte a designului calendarui. Funcția adăugată a unui organizator de programare completare îl face perfect ca un calendar de birou ușor de utilizat.

Scaunul De Luat Masa

'A' Back Windsor

Scaunul De Luat Masa Lemn tare, tâmplăria tradițională și utilajele contemporane actualizează scaunul Windsor fin. Picioarele din față trec prin scaun pentru a deveni postul rege, iar picioarele din spate ajung până la creastă. Odată cu triangulația, acest design puternic aliniază forțele de compresie și tensiune la efectul vizual și fizic maxim. Vopseaua de lapte sau finisajul cu ulei limpede mențin tradiția durabilă a scaunelor Windsor.

Scaune De Cafea Transformabile Și Scaune De Relaxare

Twins

Scaune De Cafea Transformabile Și Scaune De Relaxare Conceptul de masă de cafea Twins este simplu. O masă de cafea cretă stochează două scaune din lemn. Suprafețele drepte și stângi ale mesei sunt niște capace care pot fi scoase din corpul principal al mesei pentru a permite extragerea scaunelor. Scaunele au picioare pliabile, care trebuie rotite astfel încât scaunul să fie în poziția corectă. Odată ce scaunul sau ambele scaune sunt afară, capacele se întorc la masă. Când scaunele sunt afară, masa funcționează, de asemenea, ca un imens compartiment pentru depozitare.