Revista de proiectare
Revista de proiectare
Banca Parcului

Nessie

Banca Parcului Acest proiect se bazează pe ideea Concept „Drop & Forget”, adică o instalare ușoară pe site cu costuri minime de instalare în ceea ce privește infrastructurile existente într-un mediu urban. Formele fluide din beton, echilibrate cu grijă, creează o experiență de îmbrățișare și confortabilă.

Denumirea proiectului : Nessie, Numele proiectanților : George Drakakis, Numele clientului : ICONPOETRY.

Nessie Banca Parcului

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.