Revista de proiectare
Revista de proiectare
Accesoriile De Bucătărie

KITCHEN TRAIN

Accesoriile De Bucătărie Utilizarea diferitelor stiluri de instrumente de bucătărie creează un mediu de gătit neobișnuit, pe lângă supărarea vizuală. Punându-l pe scurt, am încercat să creez un set unificat din aceste accesorii de bucătărie populare utilizate frecvent în toate casele. Acest design a fost pur inspirat din creativitate. „Forma unită” și „aspectul plăcut” sunt două dintre caracteristicile sale. De altfel, piața va fi binevenită datorită aspectului său inovator. Aceasta va fi o oportunitate pentru producător și client pentru a cumpăra 6 ustensile într-un singur pachet.

Denumirea proiectului : KITCHEN TRAIN, Numele proiectanților : Ahmad Abedini, Numele clientului : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Accesoriile De Bucătărie

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.