Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul Expozițional

Ideaing

Spațiul Expozițional Aceasta este sala de expoziții a întreprinderii de la Guangzhou Design Week din 2013, proiectată de C&C Design Co., Ltd. Proiectarea dispune corect spațiul mai mic de 91 de metri pătrați, care este afișat de ecranul tactil și de proiectorul interior. Codul QR afișat pe caseta de lumină este legăturile web ale întreprinderii. Între timp, proiectanții speră că aspectul întregii clădiri poate face oamenilor un sentiment plin de vitalitate și, prin urmare, demonstrează creativitatea pe care o deține compania de proiectare, adică „spiritul de independență și ideea de libertate”, susținute de aceștia .

Țesătura Tactilă

Textile Braille

Țesătura Tactilă Gândirea textilă jacquard universală industrială ca traducător pentru nevăzători. Această țesătură poate fi citită de oameni cu vedere bună și este destinată acestora să ajute nevăzătorii care încep să își piardă vederea sau au probleme de vedere; pentru a învăța sistemul braille cu un material prietenos și comun: țesătura. Conține alfabetul, numerele și semnele de punctuație. Nu se adaugă culori. Este un produs la scară gri, ca principiu al percepției luminii. Este un proiect cu semnificație socială și depășește textilele comerciale.

Robinete

Electra

Robinete Electra considerată reprezentativă a utilizării digitale în sectorul armăturii combină tehnologia cu designul pentru a sublinia designul de epocă digitală. Robinetele care nu au mâner separat atrag pe toată lumea datorită eleganței și aspectului inteligent este decisiv să fie unic în zona umedă. Butoanele tactile de afișare ale Electra oferă utilizatorilor o soluție mai ergonomică. „Mindul eco” al robinetelor oferă utilizatorului eficiență maximă în economisire. Această caracteristică aduce un plus de valoare generațiilor viitoare

Spațiul De Birouri

C&C Design Creative Headquarters

Spațiul De Birouri Sediul creativ al C&C Design este situat într-un atelier post-industrial. Clădirea sa este transformată dintr-o fabrică de cărămidă roșie în anii '60. În ceea ce privește protejarea situației actuale și a memoriei istorice a clădirii, echipa de proiectare a încercat tot posibilul să evite deteriorarea clădirii originale în decorațiunile interioare. O mulțime de brad și bambus sunt utilizate în designul interior. Deschiderea și închiderea și schimbarea spațiilor sunt concepute în mod inteligent. Proiectele de iluminat pentru diferite regiuni reflectă atmosfera vizuală diferită.

Banca De Stradă

Ola

Banca De Stradă Această bancă, proiectată urmând strategiile de eco-design, duce mobilierul stradal la un nou nivel. În egală măsură acasă, în mediul urban sau natural, liniile fluide creează o varietate de opțiuni de șezut în cadrul unei banchete. Materialele utilizate sunt aluminiu reciclat pentru bază și oțel pentru scaun, alese pentru proprietățile lor reciclabile și durabile; are un finisaj strălucitor și rezistent, acoperit cu pulbere, ideal pentru utilizarea în aer liber în toate perioadele de rezistență. Proiectat în Mexico City de Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman și Karime Tosca.

Robinet

Amphora

Robinet Seria Amphora este concepută pentru a conecta trecutul și viitorul și oferă o șansă de a experimenta formele de bază și funcționale din timpurile străvechi. Nu a fost ușor ca în ziua de azi să facem acces la sursa noastră de viață în acele zile. Forma neobișnuită a lui Faucet vine din secole înainte de astăzi, dar cartușul său de economisire a apei aduce mâine. Robinet retro conceput din fântânile străzii din cele mai vechi timpuri și aduce estetică în băile tale.