Revista de proiectare
Revista de proiectare
Căruciorul De Șampanie

BOQ

Căruciorul De Șampanie BOQ este un cărucior de baie de gheață pentru servirea șampaniei la recepții. Este confecționat din lemn, metal, rășină și sticlă. Simetria circulară organizează obiecte și materiale ca parte integrantă a proiectării. Flauturile standard sunt depozitate în corolă, cu capul în jos, sub o tavă de rășină albă, protejată de praf și șocuri. Compoziția, aproape florală, invită oaspeții să formeze un cerc pentru a gusta băutura prețioasă. Dar, în primul rând, este un accesoriu de etapă eficient pentru ospătar.

Căruciorul Cu Niveluri

Kali

Căruciorul Cu Niveluri Acest cărucior pas cu pas este unul dintre elementele seriei K a designerului pentru marca QUISO. Este confecționat din lemn masiv frumos lucrat. Designul său robust și rezistent îl face ideal pentru servirea alcoolului la masa restaurantului. Pentru siguranța și eleganța serviciului, ochelarii sunt suspendați de o pernă, sticlele sunt imobilizate de o acoperire antiderapantă, roțile industriale au o rulare lină și silențioasă.

Căruciorul Multifuncțional

Km31

Căruciorul Multifuncțional Patrick Sarran a creat Km31 pentru o gamă largă de utilizări ale restaurantelor. Principala constrângere a fost multifuncționalitatea. Acest coș poate fi utilizat singur pentru servirea unei mese, sau la rând cu altele pentru un bufet. Proiectantul a conceput un top articulat Krion, montat pe aceeași bază cu roți pe care a proiectat-o pentru o serie de cărucioare precum KEZA, iar mai târziu Kvin, Grădina de ceai din plante și Kali, numite împreună seria K. Duritatea Krionului a permis alegerea unui finisaj ușor complet, cu rezistența necesară pentru o unitate luxoasă.

Masina De Cafea Automata

F11

Masina De Cafea Automata Liniile simple și elegante, curate și un finisaj de materiale de înaltă calitate fac ca designul F11 să se potrivească mediilor profesionale și casnice. Ecranul tactil de 7 "color complet este extrem de ușor de utilizat și intuitiv. F11 este o mașină" o singură atingere ", unde puteți personaliza băuturile preferate pentru o selecție rapidă. Buncăr de fasole mărit, rezervor de apă și recipient pentru sol sunt disponibile pentru a face față orei de vârf cerere.Unitatea de fabricare brevetată poate oferi espresso presurizat sau cafea obișnuită sub presiune, iar aroma este garantată de lame plate ceramice.

Dispozitivul De Securitate

G2 Face Recognition

Dispozitivul De Securitate Calitatea înaltă a materialelor și simplitatea designului fac ca acest dispozitiv de recunoaștere a feței de securitate să fie fantezist, elegant și robust. Tehnologie avansată din interior pentru a face una dintre cele mai rapide din lume și foarte precise, nimeni nu își poate înșela algoritmul. Produs rezistent la apă, cu lumină atmosferică, pe partea din spate, pentru a crea o dispoziție ambientală chiar și în cel mai rece birou. Dimensiunea compactă îl face să se potrivească aproape peste tot, iar forma îi permite să fie poziționată orizontal sau vertical.

Mobilierul În Evoluție

dotdotdot.frame

Mobilierul În Evoluție Casele sunt din ce în ce mai mici, așa că au nevoie de mobilier ușor care să fie versatil. Dotdotdot.Frame este primul sistem mobilier personalizabil de pe piață. Eficient și compact, cadrul poate fi fixat pe perete sau sprijinit de acesta pentru a fi amplasat ușor în jurul casei. Iar personalizarea sa provine de la cele 96 de găuri și de o gamă extinsă de accesorii pentru fixare în ele. Utilizați unul sau uniți mai multe sisteme, după cum este necesar - există o combinație infinită disponibilă.