Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

Calendar 2014 “Farm”

Calendar Setul de ambarcațiuni din hârtie Farm este ușor de asamblat. Nu este necesar lipici sau foarfece. Asamblați montând piese cu aceeași marcă. Fiecare animal va fi un calendar de două luni. Modelele de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de Life with Design.

Sistemul Multiaxial De Pereți Pentru Perdele

GLASSWAVE

Sistemul Multiaxial De Pereți Pentru Perdele Sistemul GLASWAVE multiaxial de pereți deschide ușa către o flexibilitate mai mare în proiectarea pereților de sticlă pentru producția în masă. Acest concept nou în pereții cortinei se bazează pe principiul mulelor verticale cu profil cilindric și nu dreptunghiular. Această abordare definitiv inovatoare înseamnă că se pot crea structuri cu conexiuni multidirecționale, crescând de zece ori posibilele combinații geometrice în ansamblul pereților de sticlă. GLASSWAVE este un sistem cu creștere scăzută, destinat pieței clădirilor distincte de trei etaje sau mai puțin (săli majestice, săli de spectacole, atrii etc.)

Designul Interior Cu Amănuntul

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Designul Interior Cu Amănuntul Clientul caută design creativ pentru a reprezenta bine marca. Denumirea „Hiveometric” este formată din două cuvinte „stup” și „geometric”, care spun pur și simplu conceptul principal și vizualizează designul. Designul este inspirat de produsul erou al mărcii, o plită electrică în formă de fagure. Conceput ca un grup de fagure, pereți și tavan, în finisaje înguste, se conectează perfect și interacționează forme geometrice complexe. Liniile sunt delicate și curate, rezultând un aspect contemporan elegant pentru a simboliza imaginația și creativitatea infinită.

Conceptul De Arhitectură Corporativă

Pharmacy Gate 4D

Conceptul De Arhitectură Corporativă Conceptul creativ se bazează pe combinația de componente materiale și imateriale, care creează împreună o platformă media. Punctul central al acestei platforme este caracterizat printr-un bol supradimensionat ca simbol pentru un pachet de alchimie abstractă deasupra căruia este proiectată o diagramă holografică a unei catene plutitoare de ADN. Această hologramă ADN, care reprezintă de fapt sloganul „O promisiune pentru viață”, se rotește lent și sugerează ușurința vieții unui organism uman fără simptome. Holograma rotativă a ADN-ului nu numai că reprezintă fluxul vieții, ci și relația dintre lumină și viața în sine.

Calendar

Calendar 2014 “Botanical Life”

Calendar Botanical Life este un calendar care evidențiază viața plantelor frumoase într-o singură foaie. Deschideți foaia și setați-o pe bază pentru a vă bucura de o varietate de ferestre pop-up. Modelele de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de Life with Design.

Cardul De Mesaje

Pop-up Message Card “Leaves”

Cardul De Mesaje Frunzele sunt cărți de mesaj cu motive de foaie pop-up. Luminează-ți mesajele cu o notă expresivă de verde de sezon. Vine într-un set de patru carduri diferite, cu patru plicuri. Modelele de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de Life with Design.