Revista de proiectare
Revista de proiectare
Jucăria

Mini Mech

Jucăria Inspirat de natura flexibilă a structurilor modulare, Mini Mech este o colecție de blocuri transparente care pot fi asamblate în sisteme complexe. Fiecare bloc conține o unitate mecanică. Datorită designului universal al cuplajelor și conectorilor magnetici, se poate realiza o varietate interminabilă de combinații. Acest design are atât scopuri educaționale, cât și recreative, în același timp. Acesta urmărește dezvoltarea puterii de creație și permite tinerilor ingineri să vadă mecanismul real al fiecărei unități individual și colectiv în sistem.

Robinetul

Aluvia

Robinetul Designul Aluvia se inspiră în eroziunea aluviala, formând apa siluetelor blânde pe roci prin timp și persistență; la fel ca pietricelele de pe râu, moliciunea și curbele prietenoase în designul mânerului seduc utilizatorul la o operație fără efort. Tranzițiile atent lucrate permit luminii să călătorească fluent de-a lungul suprafețelor, oferind astfel fiecărui produs un aspect armonios.

Masa De Laptop

Ultraleggera

Masa De Laptop În spațiul de locuit al utilizatorului, acesta va putea să-și asume sarcina unei mese de cafea și să răspundă nevoilor de a pune, de a lăsa, să țină cont de o serie de obiecte; Nu este conceput doar pentru utilizarea laptopului, dar poate fi mai puțin specific pentru utilizarea laptopului; Poate permite poziții de șezut diferite, fără a limita mobilitatea atunci când folosiți pe genunchi; Pe scurt, un mobilier de casă care nu este destinat utilizării pe genunchi, dar este recomandat să fie utilizat în momentele întâlnite în unități de șezut, cum ar fi canapea pentru scaune pe termen scurt.

Scaun

Stocker

Scaun The Stocker este o fuziune între un scaun și un scaun. Scaunele din lemn ușor stivuibile sunt potrivite pentru facilitățile private și semioficiale. Forma sa expresivă subliniază frumusețea lemnului local. Proiectarea și construcția complexă îi permit cu o grosime a materialului de 8 mm de 100% lemn masiv să creeze un articol robust, dar ușor, care cântărește doar 2300 Gram. Construcția compactă a Stocker permite stocarea de economisire de spațiu. Stivuit unul pe celălalt, poate fi depozitat cu ușurință și datorită designului său inovator, Stocker poate fi împins complet sub o masă.

Masa De Cafea

Drop

Masa De Cafea Picătură care este produsă de stăpânii lemnului și marmurii meticulos; constă dintr-un corp de lac pe lemn masiv și marmură. Textura specifică a marmurii separă toate produsele unul de celălalt. Piesele spațiale ale mesei de cafea cu picături ajută la organizarea accesoriilor pentru case mici. O altă proprietate importantă a proiectării este ușurința în mișcare oferită de roțile ascunse amplasate sub corp. Acest design permite crearea de combinații diferite cu marmură și alternative de culori.

Masa De Lucru

Timbiriche

Masa De Lucru Designul pare să reflecte viața în continuă schimbare a omului contemporan într-un spațiu polivalent și inventiv care, cu o singură suprafață conformată prin absența sau prezența bucăților de lemn care alunecă, îndepărtează sau așeză, oferă o infinitate de posibilități de organizare a obiectelor într-un spațiu de lucru, asigurând permanența în locurile create personalizat și care răspund nevoilor fiecărui moment. Designerii sunt inspirați de jocul tradițional timbiriche, reamintind esența acomodării matricei de puncte mobile personale care oferă un spațiu ludic locului de muncă.