Revista de proiectare
Revista de proiectare
Setul De Baie

LOTUS

Setul De Baie Reflectarea băilor din Flori de Lotus ... Baia Lotus a fost pusă în aplicare inspirându-se de la forma frunzelor florii Lotus Zhou Dunyi, care învață filozofia lui Confucius, a spus: „Îmi place floarea Lotusului, deoarece crește în noroi și nu se murdărește niciodată”, în discursul lui. Frunzele de lotus sunt repele de murdărie, după cum se precizează în prezenta. Structura frunzelor florii Lotus a fost imitată în producerea seriei

Denumirea proiectului : LOTUS, Numele proiectanților : Bien Seramik Design Team, Numele clientului : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS Setul De Baie

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.