Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Articolelor De Îmbrăcăminte

Sidharth kumar

Designul Articolelor De Îmbrăcăminte NS GAIA este o etichetă contemporană de îmbrăcăminte pentru femei, originară din New Delhi, bogată în design unic și tehnici de țesături. Marca este un mare susținător al producției minte și a tuturor lucrurilor pe bicicletă și reciclare. Importanța acestui factor se reflectă în pilonii de denumire, „N” și „S” din NS GAIA reprezentând Natura și Durabilitatea. Abordarea NS GAIA este „mai puțin este mai mult”. Eticheta joacă un rol activ în mișcarea lentă a modei, asigurând impactul asupra mediului.

Cercei

Van Gogh

Cercei Cercei inspirati de Migdal Tree in Blossom pictati de Van Gogh. Delicatetea ramurilor este reprodusă de lanțuri delicate de tip Cartier care, la fel ca ramurile, se balansează cu vântul. Diferitele nuanțe ale diferitelor pietre prețioase, de la aproape alb la un roz mai intens, reprezintă nuanțele florilor. Clusterul de flori înflorate sunt reprezentate cu diferite tăieturi. Realizat cu aur de 18k, diamante roz, morganite, safire roz și turmaline roz. Finisaj lustruit și texturat. Extrem de ușor și cu o potrivire perfectă. Aceasta este sosirea primăverii sub formă de bijuterie.

Genti De Mână

Qwerty Elemental

Genti De Mână La fel ca evoluția designului mașinilor de scris arat transformarea de la o formă vizuală extrem de complexă la o formă geometrică simplă, netedă, Qwerty-elemental este întruchiparea puterii, simetriei și simplității. Piesele constructive din oțel realizate de diverși meșteri sunt caracteristicile vizuale distinctive ale produsului, ceea ce conferă geantei un aspect arhitectonic. Particularitatea esențială a geantei sunt două chei de mașină de scris care sunt auto-fabricate și asamblate chiar de designer.

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Macaroni Club

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Colecția, Macaroni Club, este inspirată din The macaroni & # 039; s de la mijlocul secolului 18, care le leagă de persoanele dependente de logo-ul de astăzi. Macaroanul a fost termenul pentru bărbații care au depășit limitele obișnuite ale modei la Londra. Erau logo-ul maniei secolului al XVIII-lea. Această colecție își propune să arate puterea logo-ului din trecut în prezent și creează Macaroni Club ca marcă de la sine. Detaliile despre design sunt inspirate din costumele Macaroni din 1770 și din tendința actuală a modei, cu volume și lungime extreme.

Ceas

Argo

Ceas Argo de Gravithin este un ceas al cărui design este inspirat de un sextant. Prezintă un cadran dublu gravat, disponibil în două nuanțe, Deep Blue și Black Sea, în onoarea aventurilor mitice ale navei Argo. Inima ei bate datorită unei mișcări de cuarț elvețian Ronda 705, în timp ce sticla safir și oțelul puternic periat 316L asigură și mai multă rezistență. De asemenea, este rezistent la apă 5ATM. Ceasul este disponibil în trei culori diferite ale carcasei (auriu, argintiu și negru), două nuanțe de cadran (Deep Blue și Black Sea) și șase modele de curele, în două materiale diferite.

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Hybrid Beauty

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Proiectarea colecției Hybrid Beauty este să folosească înțelepciunea ca mecanism de supraviețuire. Caracteristicile drăguțe fondate sunt panglici, volane și flori, iar acestea sunt remadate prin tehnici tradiționale de fabrică de fabricație și de couture. Aceasta recreează tehnici vechi de couture la hibrid modern, care este romantic, întunecat, dar și veșnic. Întregul proces de proiectare al Hybrid Beauty promovează durabilitatea pentru a crea modele atemporale.