Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inel

Touch

Inel Cu un gest simplu, o acțiune a atingerii transmite emoții bogate. Prin inel Touch, designerul își propune să transmită această senzație caldă și fără formă cu metal rece și solid. 2 curbe sunt unite pentru a forma un inel care sugerează 2 persoane care țin mâna. Inelul își schimbă aspectul atunci când poziția lui este rotită pe deget și privită din unghiuri diferite. Când părțile conectate sunt poziționate între degete, inel apare fie galben, fie alb. Atunci când părțile conectate sunt poziționate pe deget, vă puteți bucura de culoare galbenă și albă împreună.

Inelul Structural

Spatial

Inelul Structural Designul încorporează o structură de cadru metalică în care druzy este ținut astfel încât să se pună accent atât pe piatră, cât și pe structura metalică a cadrului. Structura este destul de deschisă și se asigură că piatra este vedeta designului. Forma neregulată a druzy-ului și a bilelor metalice care țin structura laolaltă aduc un pic de moale designului. Este îndrăzneț, zgârcit și purtabil.

Designul Articolelor De Îmbrăcăminte

Sidharth kumar

Designul Articolelor De Îmbrăcăminte NS GAIA este o etichetă contemporană de îmbrăcăminte pentru femei, originară din New Delhi, bogată în design unic și tehnici de țesături. Marca este un mare susținător al producției minte și a tuturor lucrurilor pe bicicletă și reciclare. Importanța acestui factor se reflectă în pilonii de denumire, „N” și „S” din NS GAIA reprezentând Natura și Durabilitatea. Abordarea NS GAIA este „mai puțin este mai mult”. Eticheta joacă un rol activ în mișcarea lentă a modei, asigurând impactul asupra mediului.

Cercei

Van Gogh

Cercei Cercei inspirati de Migdal Tree in Blossom pictati de Van Gogh. Delicatetea ramurilor este reprodusă de lanțuri delicate de tip Cartier care, la fel ca ramurile, se balansează cu vântul. Diferitele nuanțe ale diferitelor pietre prețioase, de la aproape alb la un roz mai intens, reprezintă nuanțele florilor. Clusterul de flori înflorate sunt reprezentate cu diferite tăieturi. Realizat cu aur de 18k, diamante roz, morganite, safire roz și turmaline roz. Finisaj lustruit și texturat. Extrem de ușor și cu o potrivire perfectă. Aceasta este sosirea primăverii sub formă de bijuterie.

Genti De Mână

Qwerty Elemental

Genti De Mână La fel ca evoluția designului mașinilor de scris arat transformarea de la o formă vizuală extrem de complexă la o formă geometrică simplă, netedă, Qwerty-elemental este întruchiparea puterii, simetriei și simplității. Piesele constructive din oțel realizate de diverși meșteri sunt caracteristicile vizuale distinctive ale produsului, ceea ce conferă geantei un aspect arhitectonic. Particularitatea esențială a geantei sunt două chei de mașină de scris care sunt auto-fabricate și asamblate chiar de designer.

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Macaroni Club

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Colecția, Macaroni Club, este inspirată din The macaroni & # 039; s de la mijlocul secolului 18, care le leagă de persoanele dependente de logo-ul de astăzi. Macaroanul a fost termenul pentru bărbații care au depășit limitele obișnuite ale modei la Londra. Erau logo-ul maniei secolului al XVIII-lea. Această colecție își propune să arate puterea logo-ului din trecut în prezent și creează Macaroni Club ca marcă de la sine. Detaliile despre design sunt inspirate din costumele Macaroni din 1770 și din tendința actuală a modei, cu volume și lungime extreme.