Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colierul

Scar is No More a Scar

Colierul Designul are o poveste dureroasă dramatică în spatele ei. S-a inspirat din cicatricea mea de neuitat de pe corpul meu, care a ars de artificii puternice când aveam 12 ani. În încercarea de a-l acoperi cu un tatuaj, tatuatorul m-a avertizat că ar fi mai rău să acoperi speria. Fiecare își are cicatricea, toată lumea are o poveste sau o istorie dureroasă de neuitat, cea mai bună soluție pentru vindecare este să înveți cum să o înfrunți și să o depășești puternic, mai degrabă decât să te ascunzi sau să încerci să evadezi din ea. Prin urmare, sper că persoanele care poartă bijuteriile mele se pot simți mai puternice și mai pozitive.

Denumirea proiectului : Scar is No More a Scar , Numele proiectanților : Isabella Liu, Numele clientului : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Colierul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.