Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inelul Cu Diamante

The Great Goddess Isida

Inelul Cu Diamante Isida este un inel de aur de 14 K care se strecoară pe deget pentru a crea un aspect fermecător. Fațada inelului Isida este înfrumusețată cu elemente unice precum diamante, ametiste, citrine, tsavorite, topaz și completate cu aur alb și galben. Fiecare piesă are propriul material specificat, ceea ce îl face unul singur. În plus, fațada plată în formă de sticlă pe pietre pretioase feliate reflectă diferite raze de lumină în diverse ambianțe, adăugând un caracter exclusiv inelului.

Denumirea proiectului : The Great Goddess Isida, Numele proiectanților : Tatyana Raksha, Numele clientului : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Inelul Cu Diamante

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.