Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hainele

Bamboo lattice

Hainele În Vietnam, vedem tehnica zăcământului de bambus în multe produse, cum ar fi bărcile, mobilierul, cuștile pentru pui, felinarele ... Zăpada din bambus este puternică, ieftină și ușor de fabricat. Viziunea mea este să creez o modă de îmbrăcăminte în stațiune care să fie interesantă și grațioasă, sofisticată și fermecătoare. Am aplicat acest detaliu de grilă de bambus pe unele dintre modele mele, transformând rețeaua obișnuită, durabilă, în material moale. Modelele mele combină tradiția cu forma modernă, duritatea modelului de zăbrele și moliciunea de nisip a țesăturilor fine. Concentrația mea este pe formă și detalii, aducând farmec și femininitate purtătorului.

Denumirea proiectului : Bamboo lattice , Numele proiectanților : Do Thanh Xuan, Numele clientului : Sea of Love.

Bamboo lattice  Hainele

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.