Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pandantiv

Eternal Union

Pandantiv Uniunea eternă de Olga Yatskaer, un istoric profesionist care a decis să urmeze o nouă carieră de designer de bijuterii, arată simplu, dar plin de sens. Unii ar găsi în el o notă de bijuterii celtice sau chiar un nod de Herakles. Piesa reprezintă o formă infinită, care arată ca două forme interconectate. Acest efect este creat prin linii sub formă de grilă gravate peste piesă. Cu alte cuvinte - cei doi sunt legați ca unul, iar unul este unirea celor doi.

Colecția De Bijuterii

Ataraxia

Colecția De Bijuterii Combinând cu moda și tehnologia avansată, proiectul își propune să creeze piese de bijuterii care să poată transforma vechile elemente gotice într-un stil nou, discutând potențialul tradițional în contextul contemporan. Având interesul pentru modul în care vibrațiile gotice influențează audiența, proiectul încearcă să provoace experiență individuală unică printr-o interacțiune ludică, explorând relația dintre design și purtători. Pietrele prețioase sintetice, ca material mai mic de amprentă ecologică, au fost tăiate în suprafețe neobișnuit de plane pentru a-și arunca culorile pe piele pentru a spori interacțiunea.

Colierul

Eves Weapon

Colierul Arma lui Eve este realizată din trandafir de 750 de carate și aur alb. Conține 110 diamante (20,2 ca) și este format din 62 de segmente. Toate au două aparențe complet diferite: în vedere laterală segmentele sunt în formă de măr, în vederea de sus se pot observa linii în formă de V. Fiecare segment este împărțit lateral pentru a crea efectul de încărcare a arcului care ține diamantele - diamantele sunt ținute doar prin tensiune. Acest lucru accentuează avantajos luminozitatea, strălucirea și maximizează strălucirea vizibilă a diamantului. Permite un design extrem de ușor și clar, în ciuda dimensiunii colierului.

Inel

Wishing Well

Inel După ce a vizitat o grădină de trandafiri în visele ei, Tippy a venit peste un doritor înconjurat de trandafiri. Acolo, a privit în fântână și a văzut reflectarea stelelor nopții și și-a făcut o dorință. Stelele de noapte sunt reprezentate de diamante, iar rubinul simbolizează pasiunea ei cea mai adâncă, visele și speranțele pe care le-a făcut la fântâna doritoare. Acest design prezintă o tăietură personalizată de trandafir, gheară de rubin hexagon, din aur solid de 14K. Frunzele mici sunt sculptate pentru a arăta textura frunzelor naturale. Banda de inel sprijină partea superioară plată, și se curbe ușor spre interior. Mărimile inelelor trebuie calculate matematic.

Geanta Cu Tote

Totepographic

Geanta Cu Tote Geantă de design inspirată din punct de vedere topografic, care să servească drept un transport ușor, mai ales în acele zile aglomerate petrecute la cumpărături sau la rulări. Capacitatea Tote bag este ca un munte și poate ține sau transporta multe lucruri. Osul oracol este forma structurii generale a sacului, harta topografică formând material de suprafață la fel ca o suprafață neuniformă de munte.

Pandantiv

Taq Kasra

Pandantiv Taq Kasra, care înseamnă arcul kasra, este memento-ul Regatului Sasani care se află acum în Irak. Acest pandantiv inspirat de geometria Taq kasra și măreția fostelor suveranități care a fost în structura și subiectivismul lor, a fost folosit în această metodă arhitecturală pentru a face acest etos. Cel mai important atribut este designul modern care a făcut din aceasta o piesă cu o vedere distinctă, astfel încât forma laterală să pară un tunel și să aducă subiectivism și să formeze vederea frontală pe care a făcut-o un spațiu arcuit.