Revista de proiectare
Revista de proiectare
Țesătura Tactilă

Textile Braille

Țesătura Tactilă Gândirea textilă jacquard universală industrială ca traducător pentru nevăzători. Această țesătură poate fi citită de oameni cu vedere bună și este destinată acestora să ajute nevăzătorii care încep să își piardă vederea sau au probleme de vedere; pentru a învăța sistemul braille cu un material prietenos și comun: țesătura. Conține alfabetul, numerele și semnele de punctuație. Nu se adaugă culori. Este un produs la scară gri, ca principiu al percepției luminii. Este un proiect cu semnificație socială și depășește textilele comerciale.

Denumirea proiectului : Textile Braille, Numele proiectanților : Cristina Orozco Cuevas, Numele clientului : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Țesătura Tactilă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.