Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceas

Ring Watch

Ceas Ceasul inelar reprezintă simplificarea maximă a unui ceas de mână tradițional prin eliminarea numerelor și a mâinilor în favoarea celor două inele. Acest design minimalist oferă atât un aspect curat, cât și simplu, care se potrivește perfect cu estetica atrăgătoare a ceasui. Coroana de semnătură oferă în continuare un mijloc eficient pentru schimbarea orei, în timp ce ecranul său ascuns de e-cerneală arată benzile de culori vii cu o definiție excepțională, păstrând în cele din urmă un aspect analog, oferind, de asemenea, o durată de viață mai mare a bateriei.

Denumirea proiectului : Ring Watch, Numele proiectanților : Javier Vallejo Garcia, Numele clientului : JVG - Javier Vallejo Garcia.

Ring Watch Ceas

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.