Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colierul Și Brosa

I Am Hydrogen

Colierul Și Brosa Designul este inspirat din filosofia neoplatonică a macrocosmosului și microcosmosului, văzând aceleași tipare reproduse pe toate nivelurile cosmosului. Referindu-se la raportul de aur și la secvența de fibonacci, colierul prezintă un design matematic care imită modelele de fitotoxie observate în natură, așa cum se observă la floarea-soarelui, margarete și diverse alte plante. Torusul de aur reprezintă Universul, învăluit în țesătura spațiului-timp. „Eu sunt hidrogen” reprezintă simultan un model al „Constantei universale a proiectării” și un model al Universului însuși.

Denumirea proiectului : I Am Hydrogen, Numele proiectanților : Ezra Satok-Wolman, Numele clientului : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Colierul Și Brosa

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.