Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colierul Și Brosa

I Am Hydrogen

Colierul Și Brosa Designul este inspirat din filosofia neoplatonică a macrocosmosului și microcosmosului, văzând aceleași tipare reproduse pe toate nivelurile cosmosului. Referindu-se la raportul de aur și la secvența de fibonacci, colierul prezintă un design matematic care imită modelele de fitotoxie observate în natură, așa cum se observă la floarea-soarelui, margarete și diverse alte plante. Torusul de aur reprezintă Universul, învăluit în țesătura spațiului-timp. „Eu sunt hidrogen” reprezintă simultan un model al „Constantei universale a proiectării” și un model al Universului însuși.

Denumirea proiectului : I Am Hydrogen, Numele proiectanților : Ezra Satok-Wolman, Numele clientului : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Colierul Și Brosa

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.