Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Utopia

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei În această colecție, Yina Hwang s-a inspirat în principal din forme care sunt simetrice și asimetrice, cu o notă de cultură a muzicii underground. Ea a curat această colecție pe baza momentului său esențial de îmbrățișare de sine pentru a crea o colecție de articole de îmbrăcăminte și accesorii funcționale dar abstracte pentru a întruchipa povestea experienței sale. Fiecare imprimeu și material din proiect este original și a folosit în principal piele PU, Satin, Power Mash și Spandex pentru baza țesăturilor.

Colier Și Set De Cercei

Ocean Waves

Colier Și Set De Cercei Colierul cu valuri oceanice este o frumoasă piesă de bijuterii contemporane. Inspirația fundamentală a designului este oceanul. Vasta sa, vitalitatea și puritatea sunt elementele cheie proiectate în colier. Proiectantul a folosit un echilibru bun de albastru și alb pentru a prezenta o viziune a stropirii valurilor oceanului. Este realizat manual în aur alb de 18K și împânzit cu diamante și safir albastru. Colierul este destul de mare, dar delicat. Este conceput pentru a se potrivi cu toate formele de ținute, dar este mai potrivit pentru a fi împerecheat cu un decolteu pe care nu se va suprapune.

Material Textil Imprimat

The Withering Flower

Material Textil Imprimat Floarea ofilitoare este o sărbătoare a puterii imaginii florii. Floarea este un subiect popular scris ca personificare în literatura chineză. Spre deosebire de popularitatea înfloritoare a florilor, imaginile cu floarea în descompunere sunt adesea asociate cu jinx și tabu. Colecția analizează ceea ce modelează percepția unei comunități cu privire la ceea ce este sublim și abject. Proiectată în rochii de tul de 100cm până la 200cm, imprimare pe serigrafie pe țesături cu plasă translucidă, tehnica textilă permite imprimărilor să rămână opace și întinse pe plasă, creând un aspect de imprimeuri la linia aerului.

Inel

Arch

Inel Proiectantul primește inspirație din forma structurilor arcului și a curcubeului. Două motive - o formă de arc și o formă de picătură, sunt combinate pentru a crea o singură formă tridimensională. Combinând linii și forme minime și folosind motive simple și comune, rezultatul este un inel simplu și elegant, care este făcut îndrăzneț și jucăuș, oferind spațiu pentru energie și ritm pentru a curge. Din diferite unghiuri forma inelui se schimbă - forma picăturii este privită din unghiul frontal, forma arcului este privită din unghiul lateral și o cruce este privită din unghiul superior. Aceasta oferă stimulare pentru purtător.

Inel

Touch

Inel Cu un gest simplu, o acțiune a atingerii transmite emoții bogate. Prin inel Touch, designerul își propune să transmită această senzație caldă și fără formă cu metal rece și solid. 2 curbe sunt unite pentru a forma un inel care sugerează 2 persoane care țin mâna. Inelul își schimbă aspectul atunci când poziția lui este rotită pe deget și privită din unghiuri diferite. Când părțile conectate sunt poziționate între degete, inel apare fie galben, fie alb. Atunci când părțile conectate sunt poziționate pe deget, vă puteți bucura de culoare galbenă și albă împreună.

Inelul Structural

Spatial

Inelul Structural Designul încorporează o structură de cadru metalică în care druzy este ținut astfel încât să se pună accent atât pe piatră, cât și pe structura metalică a cadrului. Structura este destul de deschisă și se asigură că piatra este vedeta designului. Forma neregulată a druzy-ului și a bilelor metalice care țin structura laolaltă aduc un pic de moale designului. Este îndrăzneț, zgârcit și purtabil.