Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuterii Adaptabile

Gravity

Bijuterii Adaptabile În timp ce în secolul XXI, utilizarea tehnologiilor contemporane înalte, a materialelor noi sau a formelor noi extreme este adesea o necesitate pentru a face inovații, Gravity dovedește contrariul. Gravitatea este o colecție de bijuterii adaptabile, folosind doar filetarea, o tehnică foarte veche, iar gravitația, o resursă inepuizabilă. Colecția este compusă dintr-un număr mare de elemente de argint sau aur, cu diverse modele. Fiecare dintre ele poate fi asociată cu perle sau pietre șuvițe și pandantive. Colecția creează o infinitate de bijuterii diferite.

Denumirea proiectului : Gravity, Numele proiectanților : Anne Dumont, Numele clientului : Anne Dumont.

Gravity Bijuterii Adaptabile

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.