Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

The Hostess

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Colecția absolvită a Daria Zhiliaeva este despre feminitate și masculinitate, forță și fragilitate. Inspirația colecției vine dintr-un basm vechi din literatura rusă. Gazda Muntelui de Cupru este un patron magic al minerilor dintr-un basm rusesc vechi. În această colecție puteți vedea frumoasa căsătorie a liniilor drepte, așa cum sunt inspirate din uniformele minerilor și volumele grațioase ale costumului național rus. Membrii echipei: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (asistent proiectant), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Denumirea proiectului : The Hostess , Numele proiectanților : Daria Zhiliaeva, Numele clientului : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.