Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inelul

The Empress

Inelul Piatra de frumusețe fantastică - pirop - esența sa aduce măreția și solemnitatea. Aceasta este frumusețea și unicitatea pietrei identificate imaginea, care este destinată decorarea viitoare. Era nevoie de crearea unui cadru unic pentru piatră, care să-l poarte în aer. Piatra a fost trasă dincolo de metalul său de susținere. Această formulă senzuală pasiune și forță atrăgătoare. A fost important să păstrăm conceptul clasic, susținând percepția modernă a bijuteriilor.

Denumirea proiectului : The Empress, Numele proiectanților : Victor A. Syrnev, Numele clientului : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Inelul

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.