Revista de proiectare
Revista de proiectare
Brățara

Fred

Brățara Există multe tipuri diferite de brățări și brățări: designeri, aurii, din plastic, ieftine și scumpe ... dar frumoase așa cum sunt, toate sunt întotdeauna pur și simplu doar brățări. Fred este ceva mai mult. Aceste manșete în simplitatea lor reînvie nobilimea timpurilor vechi, dar sunt moderne. Ele pot fi purtate și pe mâini goale, pe o bluză de mătase sau un pulover negru și vor adăuga mereu o notă de clasă persoanei care le poartă. Aceste brățări sunt unice, deoarece vin ca pereche. Sunt foarte ușoare ceea ce face ca purtarea lor să fie nefericită. Purtându-le, unul va fi observat în mod sigur!

Denumirea proiectului : Fred, Numele proiectanților : Diana Sokolic, Numele clientului : .

Fred Brățara

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.