Revista de proiectare
Revista de proiectare
Haina Care Poate Fi Convertibilă

Eco Furs

Haina Care Poate Fi Convertibilă Paltonul care poate fi 7-in-1 este inspirat de doamnele aglomerate de carieră care optează pentru garderoba unică, ecologică și funcțională zilnic. În ea, vechile, dar din nou la modă, textilele scandinave Rya Rug cusute manual sunt reinterpretate într-un mod modern, ceea ce duce la îmbrăcăminte din lână, care sunt ca blană din punct de vedere al performanței lor. Diferența este în detaliu și prietenie cu animalele și mediul. De-a lungul anilor, Eco Furs a fost testat în diferite climaturi europene de iarnă, ceea ce a contribuit la dezvoltarea calităților acestei haine și a celorlalte piese recente în desăvârșire.

Denumirea proiectului : Eco Furs, Numele proiectanților : Heli Miikkulainen-Gilbert, Numele clientului : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Haina Care Poate Fi Convertibilă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.