Revista de proiectare
Revista de proiectare
Husa Pentru Laptop

Olga

Husa Pentru Laptop O carcasă de laptop cu curea specială și fixează special un alt sistem de carcase. Pentru material am luat piele reciclată. Există mai multe culori de la oricine își poate alege propriul său. Scopul meu a fost să fac un caz portabil simplu și interesant, în care este ușor să încărcați sistemul de îngrijire și unde puteți fixa un alt caz dacă trebuie să purtați pentru tine Mac Book Pro și Ipad sau mini Ipad. Puteți purta umbrelă sau un ziar în cazul carcasei. Carcasă ușor de schimbat pentru fiecare cerere de zile.

Denumirea proiectului : Olga, Numele proiectanților : Ari Korolainen, Numele clientului : Private Case.

Olga Husa Pentru Laptop

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.