Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reședința Familiei

Sleeve House

Reședința Familiei Această casă cu adevărat unică a fost proiectată de arhitectul și savantul Adam Dayem și a câștigat recent locul doi în competiția American-Architects US Building of the Year. Casa 3-BR / 2,5 băi este amplasată pe pajiști deschise și rulante, într-un cadru care oferă confidențialitate, precum și vederi dramatice către vale și munte. Oricât de enigmatic este practic, structura a fost concepută în mod schematic ca două volume intersectabile cu mânecă. Fațada din lemn carbonizat, cu iz sigur, oferă casei o textură aspră, rezistentă, o reinterpretare contemporană a hambarelor vechi din Valea Hudson.

Spațiul De Artă

Surely

Spațiul De Artă Aceasta este o artă, casual și cu amănuntul, toate combinate într-un singur spațiu. Din moment ce arhitectura care este o fabrică de linie de cârlig de îmbrăcăminte operată de țară. Întreaga clădire păstrează o textură mototolită a peretelui, ca textură de strat a spațiului, creează un contrast diferit cu exteriorul, creează, de asemenea, o experiență spațială. Abandonați decorația prea dură, a folosit unele decorații moi pentru afișare care au creat o senzație de relaxare. Contrastul dintre creație și stadiul incipient este mai flexibil pentru dezvoltarea durabilă a spațiului în viitor.

Centrul De Vânzare

Shuimolanting

Centrul De Vânzare Stilul chinezesc al acestui caz adoptă piatra moale de cafea roșie închisă pe piață și semifabricatul iluminatului natural al ferestrei podelei, formând un contrast între lumină și umbră, virtual și real. Grilele de lemn virtuale și de aluminiu, piesele de frunze de lotus de artă de cupru în locul pitoresc al apei, iar arta de instalare a structurii de caractere chinezești în zona de odihnă este punctul „curții de orhidee de cerneală”. caz. În special, utilizarea de noi materiale de variolă, în evidență obișnuită extraordinară, dar, de asemenea, reduce în mod ingenios costul suprafeței.

Showroom-Urile Băilor

Agape

Showroom-Urile Băilor Pentru a diferenția de spațiul expozițional obișnuit, definim acest spațiu ca un fundal care poate accentua frumusețea mărfii. Prin această definiție, dorim să creăm o etapă în care marfa să poată străluci în mod spontan. De asemenea, creăm o axă de timp pentru a arăta fiecare produs prezentat în acest spațiu a fost realizat din timp diferit.

Școala Internațională

Gearing

Școala Internațională Forma cercului conceptual al Școlii Internaționale din Debrecen simbolizează protecția, unitatea și comunitatea. Diferitele funcții apar ca angrenaje conectate, pavilioane pe un șir dispus pe un arc. Fragmentarea spațiului creează o varietate de zone comunitare între sălile de clasă. Experiența spațială nouă și prezența constantă a naturii îi ajută pe elevi să gândească creativ și să își manifeste ideile. Căile care duc către grădinile educaționale din afara locului și pădure completează conceptul de cerc creând o tranziție interesantă între mediul construit și cel natural.

Reședința Privată

House L019

Reședința Privată În întreaga casă a fost folosit un concept simplu, dar sofisticat de culori și culori. Pereți albi, podele din lemn de stejar și calcar local pentru băi și coșuri de fum. Detaliile realizate cu precizie creează o atmosferă de lux sensibil. Viste exact compuse determină spațiul liber liber plutitor în formă de L.