Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hotel

Park Zoo

Hotel Este fără îndoială un hotel bazat pe tema animalelor. Cu toate acestea, designerii nu au creat pur și simplu o serie de instalații adorabile și grațioase în formă de animal, pentru a atrage atenția pe o piață intens concurențială. Infuzând spațiul cu dragoste profundă pentru animale, designerii au transformat hotel într-o expoziție de artă, unde clienții sunt capabili să observe și să simtă situația reală cu care se confruntă animalele pe cale de dispariție în momentul prezent.

Spa Flotant

Hungarosauna

Spa Flotant Un aspect important al investiției este planificarea, sustenabilitatea și extinderea. Adaptarea la situații economice neașteptate. Acest lucru este valabil și pentru arhitectura peisajului și pentru elementele arhitecturale. Camera de aburi cu apă medicinală, apa balneară cu apă potabilă și piscina de pe suprafața lacului oferă o nouă calitate a saunei, care poate fi aici doar în Hungarosauna. Clădirea are o grindă de legătură transversală cu un cadru de stâlp din lemn. Într-un mod omogen, o statuie asemănătoare lemnului este acoperită în interior și în exterior cu suprafețe din lemn ca un trunchi de copac.

Parcul Familial

Hangzhou Neobio

Parcul Familial Pe baza aspectului inițial al mall-ului comercial, Hangzhou Neobio Family Park a fost împărțit în patru zone funcționale majore, fiecare cu spații accesorii multiple. O astfel de diviziune a luat în considerare grupurile de vârstă, interesele și comportamentele copiilor, combinând în același timp funcții de divertisment, educație și odihnă în timpul activităților părinte-copil. Circulația rezonabilă în spațiu îl face un parc familial cuprinzător care integrează activități de divertisment și educație.

Clubul De Înot

Loong

Clubul De Înot Combinarea întreprinderilor orientate către servicii și noi forme de afaceri este o tendință. Proiectantul integrează experimental funcțiile subsidiare ale proiectului cu activitățile principale, re-optimizează principalele funcții ale antrenamentului sportiv părinți-copii și construiește proiectul într-un spațiu cuprinzător pentru înot și educație sportivă, integrând divertisment și timp liber.

Clubul Pentru Copii

Meland

Clubul Pentru Copii Întregul proiect a completat expresia excelentă a spațiului de joacă interior pentru părinți-copii, arătând un grad ridicat de completitudine și consecvență în raționalitatea și narativul spațial. Designul subtil al liniei conectează diferite zone funcționale și realizează raționalitatea fluxurilor de vizitatori. Narațiunea spațiului, la rândul său, conectează diferite spații printr-un complot și îi determină pe consumatori să experimenteze minunata călătorie a interacțiunii părinte-copil.

Apartamentul

Home in Picture

Apartamentul Proiectul este un spațiu de locuit creat pentru o familie de patru copii cu doi copii. Atmosfera de dreamland creată de designul casei provine nu numai din lumea basmului creată pentru copii, ci și din simțul futurist și șocul spiritual adus de provocarea cu privire la mobilierul de casă tradițional. Nefiind legat de metode și modele rigide, proiectantul a dezintegrat logica tradițională și a prezentat o nouă interpretare a stilului de viață.