Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reședința

Panorama Villa

Reședința Făcând aluzie la structura unui sat tipic Mani, conceptul este conceput ca o serie de fragmente individuale de piatră care se învârt în jurul atriului, intrării și spațiilor de locuit. Volumele aspre ale reședinței deschid un dialog cu împrejurimile lor naturale, în timp ce ritmul deschiderilor lor fie asigură intimitatea, fie invită în priveliști panoramice ale orizontului, construind o experiență directă de narațiuni succesive și diverse. Vila este situată în Navarino Residences, o colecție de vile de lux pentru proprietate privată, în inima stațiunii Navarino Dunes.

Denumirea proiectului : Panorama Villa, Numele proiectanților : POTIROPOULOS+PARTNERS, Numele clientului : POTIROPOULOS+PARTNERS.

Panorama Villa Reședința

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.