Revista de proiectare
Revista de proiectare
Clubul De Agrement

Central Yosemite

Clubul De Agrement Reveniți la simplitatea vieții, soarele prin fereastră, lumina și umbra se încrucișează. Pentru a reflecta mai bine aroma naturală în spațiul general, folosiți pe deplin designul buștenilor, confortul umanist simplu și elegant, atmosfera spațială artistică stresantă. Ton farmec oriental, cu o dispoziție spațială unică. Aceasta este o altă expresie a interiorului, este naturală, pură, variabilă.

Denumirea proiectului : Central Yosemite, Numele proiectanților : LXL INTERIOR DESIGN, Numele clientului : SHENZHEN LXL INTERIOR DESIGN.

Central Yosemite Clubul De Agrement

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.