Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centrul Medical

Neo Derm The Center

Centrul Medical Este conceput pentru a rezona tema liniilor, iar evidențierea culorilor varului este suficientă pentru a demonstra scurtul design energetic pentru acest centru de îngrijire a pielii. Grinzi de linii de bord albe circulă pe tot plafonul alb și se extind către spațiul din jur cu dinamică. Zona de relaxare adiacentă recepției este așezată pe un ton de culoarea varului, de la mobilă la covor, care subliniază esența brandului tânăr și întinerit, având în vedere portul Victoria.

Denumirea proiectului : Neo Derm The Center, Numele proiectanților : Danny Chan, Numele clientului : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Centrul Medical

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.